Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Prokletí Devínského jezera: Petra (†34) u něj zakousli psi, Mirku (†45) našli mrtvou

Autor: shp - 
18. ledna 2018
21:01

Vypadá to, jako by okolí Devínského jezera v Bratislavě bylo prokleté. V lednu 2017 v něm zemřel ornitolog Petr (†34), kterého napadli a pokousali psi. Letos v lednu se na tomto místě ztratila zooložka Mirka (†45). Bohužel ji tu po téměř dvoutýdenním pátrání našli mrtvou.

Oba dva případy se staly v lednu, oba dva nedaleko Devínského jezera a v obou dvou sehráli velkou úlohu psi. Mirka z Bratislavy zmizela 5. ledna letošního roku, když venčila smečku 17 domácích mazlíčků. Ornitologa Petra zakousli psi, kteří utekli majiteli z pozemku 14. ledna loni.

Podle numeroložky Daniely Paculíkové, která se podílí o své zkušenosti na webu Vesti.sk, byl vliv luny na obě dvě data stejný. „Tragická nehoda ornitologa souvisí s energickým vlivem dne,“ řekla numeroložka. „Analýza z pohledu numerologa říká, že v ten den člověk snadněji podlehl svým vášním z pohledu toho, co rád dělá,“ dodala.

Mirka byla podle ní v době zmizení v minusovém energickém období, když neměla dostatek energie a náročné a nečekané situace hůře zvládala. „Je velmi pravděpodobné, že se před něčím nebo někým snažila utéct a jeden nesprávný krok způsobil neštěstí,“ uvedla.

František Ruman, který se desítky let věnuje působení geopatogenních zón, zase vidí v oblasti Devínského jezera negativní zóny. „I proto tu mohou být psi agresivnější,“ vysvětlil webu Pluska.sk. Právě domácí zvířata s výjimkou koček podle něj reagují na negativní zóny stresově.

Mirku (†45) našli v Devínském jezeře mrtvou

Pátrání po nezvěstné Mirce (†45) bohužel nemá šťastný konec. Ve středu objevili policejní psovodi její tělo zhruba 300 metrů od místa, kde byli nalezeni psi, které venčila. Policie ve čtvrtek potvrdila, že jde o pohřešovanou ženu.

„Pátrání po pohřešované 45leté Miroslavě, která byla nezvěstná od 05. 01. 2018, bylo odvoláno. Jmenovaná byla v průběhu středečního dopoledne nalezena v Devínském jezeře mrtvá,“ potvrdila policejní mluvčí Lucie Mihalíková.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání