Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

U jezera našli tělo ženy: Pravděpodobně jde o nezvěstnou pejskařku Mirku!

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
17. ledna 2018
16:07

U Devínského jezera u Bratislavy byla ve středu nalezena mrtvá osoba. Tělo ženy leželo nedaleko místa, kde se našla smečka psů, které měla venčit 45letá zooložka Mirka. Je tak pravděpodobné, že nalezené tělo patří právě nezvěstné ženě.

Mirka byla naposledy viděna v pátek 5. ledna, když si vyrazila na procházku s velkou smečkou čítající 17 psů. O půl deváté večer ještě komunikovala přes SMS, pak se ale odmlčela. Zvířata byla nalezena na ostrůvku Devínského jezera, po pejskařce však ani vidu, ani slechu. V sobotu večer tak bylo po vysokoškolsky vzdělané zooložce vyhlášeno pátrání. Blízcí se obávali, že velkou milovnici zvířat mohla překvapit stoupající voda, když se snažila zachránit jednoho ze svých psů. A jejich nejhorší obavy se bohužel nejspíš naplnily.

Ve středu před polednem našli policejní psovodi u Devínského jezera tělo ženy. Podle informací televize JOJ se našlo v rákosí přibližně 300 metrů od místa, kde se našla smečka psů. Policie nález potvrdila a nyní čeká na identifikaci od blízkých.

„Tělo ženy bez známek života se našlo krátce po 10:30 hod. S největší pravděpodobností se jedná o pohřešovanou Bratislavanku. Totožnost ženy doposud oficiálně potvrzena nebyla. Ohledávající lékař na místě nevyloučil ani nepotvrdil cizí zavinění a za účelem zjištění přesné příčiny smrti ženy doporučil provést pitvu,“ řekla TV JOJ mluvčí bratislavské policie Lucia Mihalíková.

 

jany ( 17. ledna 2018 21:59 )

pold vseho naprosty magor

fromoutofnowhere ( 17. ledna 2018 17:59 )

to vencila druhym ludom

moiaza ( 17. ledna 2018 16:33 )

Když si představím, že 17 psů bude teď pobírát vdovský důchod...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání