Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Brutální vražda Míši: Dívku jsem uškrtil, přiznal Robert

Autor: shp - 
17. ledna 2018
11:10

V kauze brutální vraždy mladé Míši (†20) ze slovenského Kechneca došlo k zásadnímu posunu. Podezřelý Robert (32) se k zabití dívky, jejíž tělo bylo nalezeno loni v květnu v kůlně, konečně přiznal. Podle obžaloby ji uškrtil. Rodina za smrt Míši žádá vysoké odškodné.

Od ohavného činu, ke kterému došlo v únoru loňského roku a skoro tři měsíce trvalo, než bylo objeveno dívčino tělo, uplynul už skoro rok. Policie obvinila z vraždy Roberta (32), ten ale dlouhou dobu zapíral.  Teď se ale rozhodl změnit svou výpověď. „Obžalovaný se ke skutku přiznal,“ řekla soudkyně na úterním projednávání vraždy podle Nového Času.

Za tu hrozí Robertovi až dvacetileté vězení. Popsat detaily svého hrozného činu však odmítl. Tvrdí, že si na všechno nepamatuje. „Průběh událostí popsal jen po určitý moment. Dále odmítl vypovídat,“ uvedl zdroj webu. V úterý na soudě byla vyslechnuta i psycholožka. Zkonstatovala, že Robert nemá v povaze agresivitu, a proto možná, že byl vyprovokovaný.

Rodiče zavražděné jsou zdrcení dodnes. O své pocity a trápení se nechtějí dělit. „Miška byla velmi dobré děvče,“ zkonstatoval její otec. Rodiče zavražděné dívky požadují od obžalovaného v přepočtu přibližně 102 tisíc korun, které vynaložili za pohřeb. Dále chtějí 1 275 000 jako nemajetkovou újmu za ztrátu člověka.

VIDEO - Další případ ze Slovenska. Vražda dvacetileté Nikoly

flora ( 17. ledna 2018 12:34 )

Psycholožka zkonstatovala, že Robert nemá v povaze agresivitu, a proto možná, že byl vyprovokovaný. O sebeovládání ani slovo. Asi jinými slovy - ta holka si za to může sama, neměla se s ním hádat ( měla mu ustoupit, poslechnout, podřídit se atd. podle toho co se tam vlastně dělo). Byl to hodný kluk.

sores ( 17. ledna 2018 11:35 )

Také mu stisknou krk, proč nechávat zrůdy žít to mi hlava nebere! Z našich daní je v base živíme a oni tam mají havaj oproti Domu důchodců kde žijí slušní lidé a ne zločinci!! V USA by nepřežil, tak se s vrahy ne.s.e.rou!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání