Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Záhada brutální vraždy na Ústecku: Zavraždění manželé byli pobodaní a zbití!

Autor: dce, ČTK - 
16. ledna 2018
20:01

Policie již o víkendu dopadla druhého pachatele z případu brutální vraždy manželského páru v chatě na Ústecku. Zločin, který se v zahrádkářské kolonii ale odehrál, je stále plný otazníků. Podle nejnovějších informací médií byl přeživší pachatel v domě pouze chvíli a nebyl ani svědkem vražd. Zabití manželé měli prý navíc krom střelných i bodná a další poranění!

Tragédie se odehrála v noci na minulé pondělí v jedné chatě. Obětí je předseda zahrádkářské kolonie Aleš (†63) a jeho manželka Marie (†45). V době vraždy tam byly i tři děti (9, 13, 20), dvě nezletilé dívky a dospělý syn. Třetím mrtvým byl údajný pachatel, který se po činu zřejmě zastřelil. "V tuto chvíli můžeme konstatovat, že druhý z pachatelů spáchal na místě činu sebevraždu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podle informací FTV Prima odešel z místa činu nově zadržený pachatel ještě před vraždou a dalšími otřesnými činy. Ani on nemá čistý trestní rejstřík - stejně jako druhý pachatel měl v minulosti na svědomí majetkové trestné činy.

Podle televize Prima měli také zavraždění manželé kromě smrtelných střelných poranění také bodné a další rány! Obě nezletilé dívky muž sexuálně zneužil, čemuž přihlížel jejich starší bratr. Venku se pak vrah zastřelil.

Policie od počátku pracovala s tím, že na místě byl ještě další člověk. Podle zdrojů ČTK se kriminalisté při vyšetřování dostali do okolí druhého podezřelého, policii se ale nakonec přihlásil sám. Vyšetřování případu podle Hyšplerové pokračuje. "V současné době kriminalisté intenzivně pracují na objasnění motivu činu a podílu jednotlivých pachatelů na dvojnásobné vraždě," dodala mluvčí. Média hovoří o penězích jako o možném důvodu otřesného činu. Podle místních ale rodina neměla nijak velký majetek.

steelheart ( 16. ledna 2018 20:30 )

na tu sebevraždu nevěřím!! ten druhý by mohl být pachatel všeho, jako ten, co zabil Vietnamku! je to hnus

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání