Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Pašeračka Tereza (21) je v Pákistánu hvězdou sociálních sítí! Fotí se s ní i policisté

Autor: lm - 
16. ledna 2018
21:18

Ze zadržené Češky Terezy se v Pákistánu stala celebrita! Nejenže se o její případ přetahují hned tři pákistánské bezpečnostní složky, ale o pořádné pozdvižení se postarala i na sociálních sítích. Místní se pozastavují i nad snímkem zadržené ženy s vrcholnými úředníky.

Pohledná drobná blondýnka si v Pákistánu získala nejednoho fanouška a to včetně úředníků. Na internetu koluje její snímek s představiteli pákistánské celní správy a Federální vyšetřovací agentury, na kterém Tereza s úsměvem pózuje, jako by snad byla vítanou zahraniční delegací a ne pašeračkou, kterou chytli s devíti kily heroinu v kufru. "Kdo přesně tu byl zatčený?" ptá se jeden z uživatelů na Twitteru. A není zdaleka jediný, kdo si všiml jejího bezstarostného výrazu a podivného chování pákistánských úředníků.

"Pašeračce heroinu se dostává takového velkého respektu," podivuje se místní televizní hlasatel Saifan Khan. "Nejméně tři bezpečnostní složky bojují o to, kdo povede vyšetřování. Nadšení je pochopitelné a očekávám největší možnou efektivitu od našich chlapců," baví se nad snímkem ze zatčení další uživatel a v podobném duchu se nesou i další příspěvky.

Video  Drsný výslech Terezy (21), která pašovala 9 kilo heroinu: Ježiš, on mě zabije, naříkala blondýnka  - youtube.com
Video se připravuje ...
Video  Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru  - youtube.com
Video se připravuje ...

mandelinka007 ( 17. ledna 2018 08:18 )

Kajínek je celebrita u nás, pašeračka drog a exkluzivní *** tam - vypadá to, že s Pakistáncema máme leccos společného

sleepless ( 17. ledna 2018 01:54 )

Nepochybne sa tam nakazi pohlavnymi chorobami, ani si to nechcime predatavit, co ju caka a neminie.. Tie silikony maju tiez len urcitu zivotnost, ked pride problem s ceckami, ten ju dorazi...

sleepless ( 17. ledna 2018 01:51 )

Svoj osud tato fetacka kurvietka uz specatila.... Dostane par desiatok rokov a to nema sancu prezit v takych podmienkach. Nezvladne to ani psychicky. Mala sa radsej niekde doma vy. je. bat na tej Audine, ci co to mala, aby jej fotrovci mohli aspon chodit sviecky zazihat.... Takto budu zit v strasnej tryzni. Svoju dceru uz neuvidia a bohvie kde je telo skonci, ked tam skona. ...

sleepless ( 17. ledna 2018 01:45 )

Dufam, ze v Cechach zvíťazí zdravy rozum a zvolite si Zemana za prezidenta. Ten Drahos sa mi vobec nepaci, je to len nastrčena figurka, v skutočnosti bude nitky potahovat uplne niekto iny a vy budete v peknej ***i... A to nasilne strkanie sa Horačka do Drahošovej riti pred 2.kolom je nieco tak nechutne, ze aj tu na Slovensku je nam z toho na grc. Pocuvat tychto dvoch a pocuvat Zemana, co hovoria, to je rozdiel nebo a zem 🌏. Drahoš = čistá faloš, fuj, hnus, grc.

villon ( 17. ledna 2018 00:23 )

Bojim bojim že po pár tejdnech v tom jejich lochu bude Terka smrdět non plus ultra. Prej tam snad nemaj ani teplou vodu, nebo jenom v neděli a hajzly jenom turečáky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání