Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Lže, nebo je trénovaná! O čem se bavili Pákistánci po zadržení Terezy (21)?

Video se připravuje ...
16. ledna 2018
18:59

Opravdu nevěděla, že má v kufru devět kilo heroinu, nebo šlo o zkušenou pašeračku? V případě Češky Terezy (21) visí mnoho otazníků. Nemají zřejmě jasno ani pákistánští vyšetřovatelé. Dokazuje to překlad videa z jejího zadržení a následného výslechu. Další záhadou je i to, že jí během následného soudu dovolili používat mobilní telefon.

Tereza měla namířeno z Pákistánu přes Abú Zabí do Irska. Na letišti v Láhauru prošla dvěma kontrolami, než ji celníci zastavili, aby si pořádně prohlédli obsah jejího zavazadla. A v tu chvíli si drobná blondýnka podepsala ortel.

Celníci totiž v jejím zavazadle pod falešným dnem našli balíčky s podezřelým práškem. Když se jí na videu ptají, co to je, Tereza přistupuje a začne k drogám čichat. Pak se zoufale zhroutí do židle a rozpláče se. Celníci se mezitím baví o tom, že by měli vyrozumět protidrogovou jednotku.

V jejím zavazadle se našlo celkem 9 kilo heroinu, celníci si ale hmotností drog zprvu nebyli jistí a dohadovali se, jestli v kufru není více než deset kilo. V Pákistánu totiž sice hrozí trest smrti už za pašování jednoho kila drog, v praxi se ale uděluje jen velmi zřídka při množství pod deset kilo.

Celníci se poté na videu začnou bavit o tom, kam Tereza cestovala a požádají ji o doklady. Dívka říká, že letenku už odevzdala a jeden z úředníků hlásí, že ji má u sebe. Celníci poté řeší, do čeho dát sáček, který se jim při kontrole protrhl, aby heroin nerozsypali, a tím video z jejího zadržení v podstatě končí.

Následně putovala Češka na výslech, kde nejdříve tvrdila, že nevěděla, co veze. Pak ale šla s pravdou ven a přiznala, že už podnikla čtyři podobné cesty. Prý ale rozhodně netušila, že šlo o heroin a měla za to, že jde jen o látku, z které se drogy vyrábí. Vyšetřovatelé ale její výpovědi příliš nevěřili, což dokazuje překlad jejich dialogu z druhého videa. „Pane, ona lže,“ říká jeden druhému. „Je trénovaná,“ odpovídá mu druhý. „Ježiš, on mě zabije,“ naříká mezitím česky blondýnka, která krátce předtím vyšetřovatelům práskla svůj kontakt.

U soudu s mobilem

A podivné okolnosti jejího případu dokazuje i další zveřejněná fotka, na které Tereza pózuje se širokým úsměvem a mobilem v ruce u soudu. Zatím to tak vypadá, že Tereze se spíše daří zevnitř rozkládat policii, než aby tomu bylo naopak... 

Video  Drsný výslech Terezy (21), která pašovala 9 kilo heroinu: Ježiš, on mě zabije, naříkala blondýnka  - youtube.com
Video se připravuje ...

Jacktheripper ( 6. května 2018 11:34 )

Doufám že tu pííííí..ču zavřou za její debilitu a touhu po penězích a luxusu,čubka zasraná,pochcat,posrat a zakopat.

reenata ( 19. ledna 2018 08:22 )

..tyhle dvě blbky,to je děs.Prej kamarádky.Jednu chytí,jak primitivně pašuje drogy a dělá krávu nějakýmu muslimákovi a ta druhá v zápětí si trapně myslí,že si na tom postaví kariéru,když je o ní ted zájem.Věřím tomu,že se za chvilku začne cpát s vyšpulenou pusou, ve stylu Agáty, na večírky a říkat si VIP ..bože,to je doba ted a bude hůř....bohužel.Každej druhej tady bud hulí nebo šnupá nebo chlastá !!

Aluss ( 17. ledna 2018 12:33 )

tak ty si taky nevidíš na špičku nosu, co?

kuromrd ( 17. ledna 2018 12:25 )

ale hezká p.í.č.a.--a věřím že se z pakistánský basy vyš.uká

denise23 ( 17. ledna 2018 10:30 )

Za 200tisic ???Delala slapku tak za kolik ji delala ,kdyz za takove penize sla do drog ???? Za drogy ,ktere meli ublizit lidem a jine at tam zustane na veky !! Drogy sou svinstvo a tak stejne kazdy ,kdo je pomaha prevazet ,vyrabet a podobne sou za nimi mlade zivoty nekdy i deti .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání