Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Žena (†36), která měla ubodat spícího manžela: Spáchala sebevraždu ve vazbě

Olomoucká věznice
Olomoucká věznice  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
15. ledna 2018
22:31

Poté, co si minulý čtvrtek vzal ve věznici život čtyřnásobný vrah Kevin Dahlgren, vyšetřuje policie další sebevraždu za mřížemi. V Olomoucké vazební věznici si na život sáhla žena, která měla ubodat svého manžela.

Jestli svého manžela skutečně zabila, soud již nerozhodne. K incidentu došlo vloni začátkem listopadu v Pitíně na Uherskobrodsku. Žena údajně svého muže ubodala ve spánku. Hrozil jí za to až dvacetiletý pobyt ve vězení.

Vážně zraněný muž si zavolal záchranku sám. Byl převezen do nemocnice, ale tam svým zraněním podlehl. Jeho ženu pak umístili do psychiatrické léčebny a následně do olomoucké vazební věznice. Tam si matka dvou dětí vzala život.

„Žena obviněná z pokusu vraždy zemřela. Vyšetřování bude nadále pokračovat standardním způsobem, ovšem nebude ukončeno návrhem na podání obžaloby, ale návrhem na zastavení trestního stíhání,“ řekla TV Nova policejní mluvčí Lenka Javorková.

VIDEO  Kevin Dahlgren po vynesení rozsudku

Video  Kevin Dahlgren odchází po vynesení doživotí ze soudní síně.  - Foto Blesk - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

lunatic ( 16. ledna 2018 05:05 )

Oba dva,tzn.jak Dahlgrena,tak i tuto ženu by měl soudce exemplárně potrestat dlouholetými,nepodmíněnými tresty - spravedlnost přece nelze brát do vlastních rukou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání