Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

O pašeračku Terezu (21) se v Pákistánu perou! Chtějí ji získat hned tři vyšetřovatelé

Autor: pom, jad, shp - 
16. ledna 2018
07:02

Protidrogový útvar (1NF), letištní policie a celníci. Tyto tři bezpečnostní složky svádějí v Pákistánu o vyšetřování luxusní prostitutky Terezy H. (21) lítý boj. „Měli by zasáhnout šéfové,“ říká bezpečnostní expert Andor Šándor. Češka byla zadržena v Pákistánu s 9 kilogramy heroinu, které se snažila vyvézt ze země.

Zatímco ANF a letištní policie kvůli vyšetřování o modelku tvrdě bojují, celníci údajně nejsou připraveni Terezu jinému oddělení předat. Válka o ni došla tak daleko, že si jednotlivé útvary posílají mezi sebou oficiální dopisy. Podle zákona má na zadržení a vyšetřování Terezy právo protidrogové oddělení.

„Je to logické. Běží tam zřejmě nějaká utajená akce, poté, co ona začala mluvit, tak proběhlo nějaké zatýkání a je logické, že pokud jde o drogy, tak celou záležitost by mělo řešit protidrogové. Divné ale je, že do toho nezasáhne někdo, kdo velí bezpečnostním složkám,“ řekl Blesku bezpečnostní expert.

Video  Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru  - youtube.com
Video se připravuje ...

Úředníci dokonce pátrají po právních možnostech, kdo může vyhrát a opatrovnictví nad Terezou získat, a veškerou další práci ve svých útvarech nechávají ležet ladem. Kdo tak bude vyšetřovat případ české pašeračky Terezy, je dosud nejasné. Případ strhl v Česku velkou vlnu pozornosti. Tereza nejdříve tvrdila, že neví, jak se jí drogy do zavazadla dostaly.

Pak ale šla s pravdou ven. „Poprvé mi dali do kufru tři nějaké sošky, že jsou to dárky. Nevěděla jsem, že tam něco je. Podruhé už jsem to věděla, ale měla to být tráva. Potřetí a počtvrté už mi vyhrožovali. Řekli ale, že to je něco, z čeho se drogy teprve udělají, ne že to je heroin. Ani že je toho tolik,“ vypověděla lámanou angličtinou. Češce hrozí v Pákistánu za pašování drog teoreticky doživotí i trest smrti.

taktone ( 17. ledna 2018 08:59 )

Evenko jak chceš můžeš té své kámošce posílat balíčky do Pakistánu stydět se má čubka né slušný člověk, kterého by ani nenapadlo jet mezi čmoudy

kristinn ( 16. ledna 2018 18:55 )

Evenka, za čo by sme sa mali hanbiť? Keď bude niekto chcieť brať drogy a nedostane sa k nim, tak sa môže aj rozdrapiť. To, že si zarábala kur*vením, mi nevadí, bolo to jej rozhodnutie, pri ňom ohrozila obrábačov pohlavnými chorobami, ale pašovaním drog ničila životy aj úplne nevinných ľudí, ktorí trpia pre drogovo závislých! Aj ty si jedna z nich, keď sa jej tak zastávaš??? Som zvedavá, keby si mala dcéru, alebo syna a dal by sa na toto svinstvo, akoby si chválila všetkých, čo majú niečo spoločné s drogami!Chvála Bohu, že také deti nemám a modlím sa za to, aby to tak ostalo, lebo v dnešnej dobe si človek nemôže byť istý vôbec ničím. Príde nejaká svi*ňa v ľudskej koži, naväzujúca na pašerákov, dealerov a môže byť problém na svete, lebo sa snažia čo najviac ľudí nalákať a ponúkajú aj zadarmo...

EvenkaP ( 16. ledna 2018 15:41 )

 a co vy kteří jste tu psali vaše komentáře. Stydět by jste se měli. Když nekdo bude chtít brát drogy. Může si za to sám! Nemůžeme to řídit. Máte pocit že ve 21 letech. Ta holčina má v hlavě že peníze. No fajn tak si je vydělávala jinak. Vadí vám to? Jste někteří totálně zaujati. Spíš.. Všichni. Někteří chodí do práce. No a? Tak co vám je do toho co dělala a jaké peníze měla. Jestli umře fetak? Tak chuj s ním sám si náředi co si chtěl . Jestli se přejede tak co? Jeho volba. A vám co? Pa sekačka která mohla zničit podle vás několik životů??? No český lid. Je myšlenkou ohroženy.

EvenkaP ( 16. ledna 2018 15:28 )

 věřím že se normální lidé. Kteří nejsou závistí. Mladá holka, jako by se žádná žena nikdy nenechala ovlivnit, např. Svým mužem. Ač se stalo co se stalo. Věděla nebo nevěděla? Prosím lidé v ČR. Nebuďte tací. Je to krásné děvče ještě pitomé. Naivní. Věřila někomu. Udělala to pro někoho nebo pro sebe. Nezaslouží si tam být. Stát ať se stará co nejdříve ji poslat domů. Ona už dnes ví.. Možná.. Proč jí tak zazlivate. Nechápu české hlavy. Holka která by byla vaše dcera psali by jste tak? Všichni by jste chtěli ať netrpí. Až se vrátí domů bude jiná? Nevím. Ale každopádně lid český stydět by se měl.! Je jí 21 uvědomte si to!

flora ( 16. ledna 2018 13:31 )

A co jsou? Neřeš náboženství . Arabský svět se rozkládá od Senegalu po Pákistán. Patří do něj státy Jihozápadní Asie a Severní Afriky. Jsou to tedy Asiaté nebo Afričané podle tebe?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání