Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tereza zaskočila psychiatra Cimického: Profesionální ochutnávka drog! Proč se dívka nebrání?

Video se připravuje ...
Autor: dce - 
16. ledna 2018
11:29

Překvapení, zoufalství, pláč. Takové projevy chování jsou vidět u Terezy H. (21) na videu krátce po zadržení. Celníci zrovna rozbalují její kufr a zpod falešného dna vytahují balíčky drog. Její chování vysvětlil psychiatr Jan Cimický. Podle něj nereaguje jako člověk, který nechápe, co se děje.

Když se celníci na videu ptají Terezy, co jsou balíčky, které měla pod dvojitým dnem kufru, dívka s otevřenými ústy zjišťuje, co je uvnitř. Obsah dokonce očichá a pak se zoufale zhroutí zpět do židle. Později pláče.

V balíčcích bylo 9 kilo heroinu, ale Tereza tvrdila, že nevěděla, co přesně převáží. Podobnou cestu s „dárky“ v zavazadle absolvovala už čtyřikrát. Tentokrát kvůli tomu ale skončila za mřížemi.

Její chování při výslechu mnohé šokovalo – na několika fotografiích, které celníci pořídili, se totiž mladá žena usmívá. Její jednání krátce po zadržení nám vysvětlil psychiatr Jan Cimický.

„Dívka se nezdá příliš překvapená, spíše je nervózní, překvapuje, že se nebrání a ihned nereklamuje, že obsah třeba není její, což by asi udělal člověk, který je skutečně překvapen a neví, o co jde,“ řekl Cimický Blesku.

„Poměrně klidně se jde posadit, když jí zřejmě dojde, že v kufříku objevili celníci drogy, začíná být zřetelně rozrušená, propíná prsty na rukou a tváří se jako osoba chycená při činu. Nastupuje rezignace a zřejmě pláč,“ popisuje psychiatr.

„Může i překvapit poměrně profesionální ‚ochutnávka‘ drogy...“ dodal k záběru, kde si Tereza patrně očichává ruku, kterou předtím osahala balíček v kufru.

Video Drsný výslech Terezy (21), která pašovala 9 kilo heroinu: Ježiš, on mě zabije, naříkala blondýnka. - youtube.com
Video se připravuje ...


Čtěte více na Blesk.cz:

Vražda slovenského novináře Jána Kuciaka >>>

Svatba prince Harryho a Meghan Markle >>>

Změna času - kdy se střídá letní a zimní čas >>>

flora ( 16. ledna 2018 20:42 )

Sem i jinam cokoliv a bez prodlev. Pouze k diskuzím u prezidenta nemám přístup již asi sedm hodin. Ti co obhajují Drahoše ovšem ten problém nemají. Ubohé, ubohé. Přesně jako to, že se Drahoš bojí diskuzí se Zemanem

flora ( 16. ledna 2018 20:13 )

ganzanie, já tady odpovídala Karlovi 999. Netuším o co ti jde, ale někdo tady psal že dost piješ. A vypadá to tak.

flora ( 16. ledna 2018 20:09 )

zacotomate, mě ve velké míře jen u kterékoliv prez. diskuze. A trvá to celé hodiny. Přitom jinde u jakékoliv blbosti psát můžu. Takže to tam někdo asi vypíná cíleně a cíleným nickům.

la.ma ( 16. ledna 2018 19:44 )

muhehe, nechytáš se

andorea ( 16. ledna 2018 18:58 )

je nutno dodržet interval 3 minuty mezi jednotlivými příspěvky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání