Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zakladatelku soutěže krásy našli mrtvou! Manžel ji brutálně umlátil a ubodal

15. ledna 2018
19:53

Zakladatelka americké soutěže krásy a bojovnice za lidská práva byla v pátek nalezena mrtvá. Z vraždy byl obviněn její manžel, který se přiznal, že ji umlátil a ubodal při hádce. Obvinění z vraždy ale odmítl.

Christa Leigh Steele-Knudslien (†42) z amerického Massachusetts byla nalezena mrtvá v pátek, ženu někdo umlátil a ubodal k smrti. Policie tentýž den zadržela jejího manžela, který se k činu měl vyšetřovatelům přiznat. Mark Steele-Knudslien (47) ale u soudu v pondělí odmítl obvinění z vraždy.

Policie uvedla, že muž u výslechu popsal, že se s manželkou osudného dne velmi pohádali a on ztratil nervy, protože ho »neustále shazovala«. Mark Steele-Knudslien proto vzal kladivo a několikrát manželku udeřil. Následně si došel pro nůž a pobodal ji do zad. Tělo pak zabalil do plachty a nejspíš se ho chtěl zbavit. Nakonec se ale přišel udat sám na policii.

Christa (†42) je podle americké neziskové organizace GLAAD (Gayové a lesby proti hanobení) první letošní transsexuální obětí vraždy. Žena se proslavila založením soutěže krásy pro transsexuálky s názvem Miss Trans America. Christa se také angažovala v oblasti práv transsexuálů.

Video: Jako muž miloval auta a zbraně. Po změně pohlaví je baletkou na prestižní akademii

Video  Jako muž miloval auta a zbraně. Po změně pohlaví je baletkou na prestižní akademii  - youtube.com_sophierebecca
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání