Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru

Video se připravuje ...
Autor: dce - 
15. ledna 2018
11:27

Když se celníci na videu krátce po zadržení Terezy ptají, co to je v jejím kufru, tváří se bezradně, nakonec se dokonce rozpláče. Uvnitř totiž bylo pod falešným dnem 9 kilo heroinu. Tereza tvrdila, že netušila, co převáží, policii ale nakonec podle všeho prozradila detaily o dalších částech pašerácké skupiny. Policie totiž po jejím zadržení provedla rozsáhlé razie. Co bude s dívkou teď, je ve hvězdách.

Na letišti Tereza prošla dvěma kontrolami, než ji celníci zastavili, aby si pořádně prohlédli obsah jejího zavazadla. Zda věděla, co pod falešným dnem v kufru skutečně veze nebo ne, se asi nedozvíme. Celníkům po odhalení obsahu tvrdila, že myslela, že jde o látku, ze které se drogy "jen" vyrábějí.

Cestu z Pákistánu do Evropy absolvovala celkem čtyřikrát a pokaždé měla v zavazadle "něco navíc". Nejprve myslela, že to jsou dárky, později marihuana. Nyní se na internetu objevilo video, kde celníci teprve vybalují podezřelé balíčky z Terezina kufru.

"Co to je?" ptá se jí jeden z nich. Tereza se tváří překvapeně, na balíčky kouká s otevřenou pusou, do jednoho z nich sahá a prsty si očichává. Pak si jen přikrývá obličej v zoufalství a sedá si zpět na židli.

Později je dokonce vidět, že bezradná žena pláče. Zda jí to u policie nakonec pomohlo, není jisté. Soud ji v pátek poslal do vazby a znovu o jejím osudu bude rozhodovat za 14 dní, až pokročí vyšetřování.

Z Terezina kufru nakonec celníci vytáhli 9 kilogramů heroinu. Za podobný prohřešek by jí mohl hrozit i trest smrti, ten se ale v Pákistánu cizincům nedává. Doživotí ovšem není vyhlídka o moc lepší.

VIDEO: Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru

Video  Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru  - youtube.com
Video se připravuje ...

ku.kacka8 ( 16. ledna 2018 13:43 )

Když už jste se chytil toho slova zase, tak ty holky tam jely taky dobrovolně, s jakým zabezpečením, věděly kam jedou, jaká možná nebezpečí tam hrozí. A nejsou jediné, které stát dostával z problemu. A není to jen otázka výkupného, právní zastupovani atd. nestoji málo. A tahle si to opravdu nezaslouží.

pjotri ( 15. ledna 2018 21:53 )

No nevim.. Ja si k tomu cichnout, nebo to okostvat, tak VUBEC nevim, vo co go ( praci soda? koks? herak? pernik?).... Jinymi slovy, pokud to ona DOKAZALA poznat, tak s tim MUSELA MIT ZKUSENOST, tedy odbornice.. At shnijev mistni tjurme.

sexinstructor ( 15. ledna 2018 18:12 )

Roman Medek ( 15. ledna 2018 17:47 )

 Už to tu bylo , platily jí 5000 euro za jednu cestu "125 000 " kč. Vsadila svúj život a prohrála za sto litrú , za mě žádná lítost !!!!

Babika ( 15. ledna 2018 16:54 )

volavku nerobia ludia ktori uz niesli viac krat poznaju pozadie mozu niekoho prasknut a 9kg na volkavku je vela..... tam uz pravdepodobne protidrogove po nej islo ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání