Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyvražděná rodina na Ústecku: Policie má druhého pachatele, ale neobvinila ho z vraždy!

Autor: ČTK, dce, uá - 
15. ledna 2018
09:11

Řada otazníků vyvstává v případu vyvražděné rodiny v zahrádkářské kolonii na Ústecku. Ještě minulý týden se spekulovalo, zda byli na místě činu dva pachatelé nebo jen jeden. Policie zadržela podle našich informací už druhého podezřelého (53). Je ve vazbě, ale není stíhán za vraždu!

Policie zadržela druhého podezřelého, po němž pátrala v souvislosti s dvojnásobnou vraždou a sebevraždou v chatové oblasti u Střížovic na Ústecku. Na dotaz ČTK to v pondělí řekl vedoucí odboru obecné kriminality krajské policie Martin Charvát. Bližší informace nechtěl říct s tím, že policie vydá tiskovou zprávu.

"Zjišťujeme motiv a podíl jednotlivých pachatelů na činu," řekla Blesku policejní mluvčí Veronika Hyšplerová s tím, že vyšetřují dvojnásobnou vraždu. Potvrdila, že druhý pachatel spáchal sebevraždu. Podle našich informací šlo o recidivistu, který vykrádal hroby.

Podle informací Blesku je pachatel již od soboty ve vazbě. Policii se měl přihlásit sám, patrně už ale byl pod tlakem, protože policie kolem něj již stahovala smyčku. Muž ovšem není obviněn z vraždy, ale ze zbavení osobní svobody a porušování domovní svobody.

Tragédie se odehrála v noci na minulé pondělí v jedné chatě. Obětí je předseda zahrádkářské kolonie a jeho manželka. V době vraždy tam byly také tři děti, dvě nezletilé dívky a již dospělý syn. Třetím mrtvým byl údajný pachatel, který se po činu pravděpodobně zastřelil. Policie již od počátku pracovala s tím, že na místě byl ještě další člověk. 

Podle našich informací pachatelé svázali děti v přízemí chaty, rodiče policie našla mrtvé v prvním patře, kde spali. Děti podle všeho nebyly očitými svědky vraždy. Obě nezletilé dívky byly údajně znásilněny. Motiv celého činu zatím zůstává v nejasný.

cyrilko ( 15. ledna 2018 13:04 )

Zemana NIKDY !!!! Ožrala a člověk bez páteře. Zbabělec a Putinova filcka. Zeman skončil, změřte se ruský trolové.

zada ( 15. ledna 2018 12:55 )

M8te pravdu, když už volit důchodce (což jsou oba) tak alespoň toho kterého máme "přečteného" a hlavně který se už vyzná. Pan Drahoš se to bude učit celé 4 roky a pak mu bude stejně jako Zemanovi dnes. Vezmeme-li to skutenčne prakticky -nejen politicky tak sice slušnost se dává u Drahoše jako nejlepší vlastnost. Ovšem ani slušně Zemnovai nepopřál, vlastně v médiích vůbec. Volme Zemana, máme 4 roky k dobru, že jsem islám nevleze, aspoň uvidíme jak to evropa zvládne!!!! Byli jsme vždycky "bojištěm" mezi západem a východem, tak ty 4 roky k dobru pro naše děti. Kdo volí Zemana volí mír a částečný klid v zemi. S Drahošem volíme Kalouska.....tunely, zloodějiny, aroganci, zbídačenou zemi... tak se rozhodněte co chcete!!! Já volím Zemana.

sesta-k-dobru ( 15. ledna 2018 11:11 )

Slušný voliči, pracujicí,rodiny,duchodci volte Zemana!!! Začína boj zločincu z Prahy ODS TOP KDU STAN PIRATU novinářu,České televize,politologu aktivistu,kavárny zmetku,hnusu umělcu a další svoloče placenou mafii s naších peněz!! Pražáci si vždy chrochtali,kradli,rabovali,ted se potřebují zbavit intrikama Zemana Babiše a začnou orgie pod vedením největšího zla!! Sluhy pedofila Drahoše miliardářum,vítače EU,muslimské zvěře a jmenovaných hoven. A kraje,města,obce zase dostanou drobky ze švedských stolu pražské mafie!! Proto všichni musíme táhnout ze provaz největší politické jistoty Zemana!!! Není rozumější volby než ing.Miloš Zeman!!!!! Smečka darmožroutů, vexláků,zlodějů všeho druhu, podvodníků,khokoů,se spolčuje a vystrkuje stejného bezpáteřního sebestředného pedofilniho noumu Drahoše na Hrad,aby tato zlodějnami zbohatlická pakáž zas vzala otěže do rukou a zatočila s lidmi, kteří mají jen jedinou možnost nadávat na internetu. Jak jednoduché.Toto tady pokračuje v různých obměnách.Prostě smečka zlodějů drží při sobě,ten odporný Horáček si kampan platil ze svého nějakých děsítek milionů,to si vydělal? Drahoše senilního dědka tam potřebují jako nastrčenou figurku a jemu to před smrtí stačí.Nedopustte aby tato mafie znovu ovládla moc vČR, vzpomente na Zrudičku Topolánka, Nečase, Němcovou ,KALOUSKA Stanuru a ožralu Havla, který byl průkopníkem všeho hnusu.Zeman je vzdělaný člověk po všech stránkách, ani jeden na něj nemá,hovoří několika jazyky a žádná situace ho nezaskočí. Takový člověk samozřejmně jim vadí.Pane Zeman věřím že síla celé republiky převáží kavárenské ožralé zloděje z Prahy Mě stačí pohled na Drahoše a mám jasno "křivá huba, křivý charakter". Jeho křivý úsměv znamená jediné, pohrdání a sebestřednost.Tomu člověku nevěřím ani nos mezi očima. Manipulovatelný, přizpůsobivý, poslušný, hlavně aby byl někdo a udělá pro to cokoliv. Ten bude vyšlapovat dle Bruselu a Merkelové jako hodinky.

vicca ( 15. ledna 2018 10:07 )

Zeman nas strasi z imigrantama ,ale jak je videt, Cesi se sami navzajem vrazdi hihihi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání