Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pohřešovaná Míša telefonovala babičce z Německa? Prozradila, jak se to stalo

Autor: uá - 
11. ledna 2018
14:20

Ztrátu vnučky i po roce nesmírně těžce nese její babička Eva. Blesk ji ve středu navštívil v práci. O zmizení své vnučky už se jí mluvit moc nechtělo, při vzpomínce na děvčátko se rozplakala.

„Vy nevíte, co to je, nikdo se do toho nedokáže vžít,“ řekla zdrceně. Zároveň popřela informaci, kterou přinesl nedávno tisk, o tom, že věří, že Míša žije v Německu, odkud se jí několikrat snažila dovolat. „Nic takového jsem neřekla. Já je vyhodila a oni si pak vymysleli takové hovadiny,“ zlobila se. „Já jenom věřím, že žije, jinak bych se musela zbláznit,“ dodala.

Míšina matka se ke zmizení své dcery nikdy nevyjádřila. Žádost o rozhovor opakovaně odmítla, a to i ve chvíli, kdy ji Blesk zastihl v kavárně Báchorka. Dál žije v pavlačovém bytě, který obývala společně s Míšou, na zvonek ale reagují jen její známí, kteří teď u ní podle sousedů bydlí.

Ti ji většinou zapírají, Blesku dokonce lhali, že se odstěhovala. Matka Míši se veřejně se hlásila k nacismu a neonacismu, na Facebooku, kde vystupovala jako Eva Braun, sdílela rasistické statusy, na krku nosila hákový kříž a na oblečení nášivky s neonacistickými symboly.

Loni v červnu kvůli tomu skončila před soudem, který ji uznal vinnou z propagace nacismu. „Byla odsouzena k trestu odnětí svobody v trvání 10 měsíců s podmíněným odkladem na zkušební dobu v trvání dvou let,“ uvedla mluvčí soudu Irena Jeřábková.

VIDEO: Míša se umí radovat ze života.

dalglish ( 12. ledna 2018 09:18 )

Míši babička nám svým chováním osvětluje bolestné rodinné drama, které ji dlouhodobě tíží na srdci a díky ní a médiím se dozvíme, kde Míša je.

peterwilliams ( 12. ledna 2018 06:25 )

baba potřebuje prachy a mama se ke zmizeni dcery nikdy nevyjádřila a to poldum není podezrele??? ma v tom ty spinave pazoury obuch a rezat ji az zh.ebne! jsou defakto fakt odporni pfujjjjjjjjjjjj

citsvet ( 11. ledna 2018 22:53 )

Největší opovržený přečin,je když se děje na dítěti,které se neumí ještě tolik bránit.Já vidím u Michalky,že dětský svět,byl v jejím životě peklem.Vždycky jsem uctíval hodnoty ty naši české mámi,ale tento krutý příběh to ve mě všechno zlomil.Jsem čech,ale už nejsem na to hrdej,neboť zlo a tyranii už není výsadou německého fašismu.

dalglish ( 11. ledna 2018 20:19 )

Pro iDnes se Míši babička vyjadřuje tak, pro Blesk onak?

hajne ( 11. ledna 2018 19:20 )

Redaktora který tento článek napsal ( nadpis článku)bych nakopal do prde.. chcípáka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání