Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladý otec (†24) byl ubodán v bytě nad večerkou, kterou provozoval

Autor: shp - 
8. ledna 2018
19:45

Podle rodiny to byl dobrosrdečný otec, syn a bratr, který byl oddaný práci. V anglickém Dudley provozoval večerku v domě, ve kterém bydlel. V bytě nad obchodem Jaskaran Kang (†24) nakonec zemřel. Byl brutálně ubodán. 

Mladý otec byl nalezen brutálně zavražděn v sobotu nad ránem. Přivolaní záchranáři mu už nedokázali pomoci a pouze konstatovali smrt. Nikdo nechápe, kdo by ho chtěl zabít. Ve svém okolí byl prý velmi oblíbený.

Byl to milující, starající se a těžce pracující otec, syn a bratr, který odešel příliš brzy. Každý ho miloval a rodina a komunita jsou v šoku. Chceme jenom spravedlnost,“ uvedli členové Kangovy rodiny ve společném prohlášení.

Moje děti a manžel u něj v obchodě byli pořád. Znali ho dobře. Všichni jsme ho znali jako Kanga. Upřímně jsme šokováni tím, co se stalo, abych pravdu řekla,“ řekla Daily Mailu sousedka, jejíž rodina zavražděného moc dobře znala.

Detektiv Justin Spanner z oddělení vražd prohlásil: „Vyšetřování stále probíhá a my jsme oddáni tomu, abychom našli toho, kdo je za vraždu zodpovědný.“ Zároveň vyzval případné svědky, ať neotálejí a ozvou se neprodleně policii.

(VIDEO) Případ z Rumburku: Filip se pokusil ubodat přítelkyni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání