Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lucii (†30) se stal osudným víkend v Tatrách: Chtěla naučit dítě (3) lyžovat

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
7. ledna 2018
15:19

Při víkendové tragédii v Tatrách zahynula mladá maminka Lucia (†30). Osudným se jí stal náraz do sloupu lanovky. Podle posledních informací tu žena učila své tříleté dítě lyžovat.

Lucia (†30) trávila spolu s rodinou víkend v lyžařském středisku Bachledova dolina. Podle informací TV JOJ se mladé matce během jízdy na lanovce odepnula lyže. "Je to naprosto zbytečná smrt mladé ženy. Jela i s dítětem na vleku, manžel jel před ní. Skoro navrchu se jí asi vypnula lyže, pustila kotvu a zastavila," popsal serveru Čas.sk jeden z očitých svědků.

Manžel poté prý sjel k ní, vzal dítě a odjel s ním lyžovat. Lucia se mezitím snažila dostat ke své druhé lyži a to se jí stalo osudným. "Vypnula si druhou lyži a na lyžácích se chtěla dostat dolů pro lyži. Sníh vedle vleku byl však zmrzlý a ona se převalila a nekontrolovatelně letěla dolů. Nešťastně narazila do podpěry prvního sloupu vleku a zůstala tam ležet," dodal svědek.

Lucii začali ihned pomáhat další lyžaři, kteří přivolali i záchranáře. Do několika málo minut po oznámení přispěchal i dobrovolný horský záchranář Ľuboš Fabián. "Okamžitě jsem tam vyrazil a do 2 - 3 minut jsem byl u ní. Žena byla v bezvědomí, tak jsem začal s resuscitací. Po asi půlhodině dorazila i lékařka od letecké záchranky a také se pokoušela ji ještě asi 40 minut přivést k životu, ale marně," sdělil lékař Novému Času. Milovaná maminka bohužel na svahu zemřela...

 

 

markxs@... ( 8. ledna 2018 00:07 )

Kez by ! Panove "Rakosnick & mrdounberlusconi" jsou soucasti onech 3% populace, kvuli kterym mame zamky, pravidla, zakony, pasy a velke dane. Je mi z vas(s prominutim) na bliti ! To, co se stalo te pani je strasliva katastrofa pro celou jeji rodinu. Preji jim hodne sily do celeho dalsiho zivota. Psal jsem nazor v diskuzi predchoziho clanku; u nas na kopci jsme taky prosili o poradne matrace. Aby je majitel koupil, a taky to stalo zivot.

antitupec ( 7. ledna 2018 19:04 )

Karma si přijde pro každého. Věř tomu, že za ty tvoje nenávistné příspěvky budeš umírat v bolestech a dlouho. Musel jsi mít těžké dětství, když je v tobě tolik nenávisti. Nechtěl bys napsat prvé jméno? Určitě by ti někdo pomohl.

andorea ( 7. ledna 2018 17:29 )

Tak mě by taky nenapadlo, že se dá zabít chůzí po svahu. A vzal si na starost dítě. Byla to fakt hodně velká smůla.

moiaza ( 7. ledna 2018 16:33 )

Lucii zabil náraz do sloupů? Já si myslel, že Lucie se zabila, když narazila do sloupu. Náraz samotný zabíjí?

Monikay ( 7. ledna 2018 16:21 )

Manžel měl dojet pro lyži a pomoct jí s ní, než ji tam nechal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání