Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Novoroční pitka se změnila v horor: Opilec uřízl kamarádovi hlavu a hodil ji z balkonu na ulici

Autor: shp - 
5. ledna 2018
14:08

Zatímco na Silvestra byli ještě kamarádi, na Nový rok se pohádali a stali se největšími nepřáteli. Pitka svou mužů v ruském Velkém Novgorodu dopadla hororově, když po hádce vzal jeden z nich do rukou nůž a svému společníkovi uřízl hlavu, kterou pak z balkonu hodil na ulici.

Pili spolu, jedli spolu a společně se i bavili. Pak ale přišel opilecký spor, který vyústil v krvavou tragédii. Rus (40) se natolik při hádce rozhněval, že se chopil kudly, kterou na svého kamaráda zaútočil.

Nožem mu nemilosrdně uřízl hlavu. Když své dílo zkázy dokonal, vzal hlavu a jako odpadky ji vyhodil na ulici. Poté se snažil z místa činu pláchnout. Přelezl ze svého balkonu na sousedův.

Soused si ale vetřelce všiml a okamžitě zalarmoval policii. Ta po příjezdu na místo činu našla hlavu a zadržela jediného podezřelého z vraždy. Vrah se k činu již přiznal a se strážci zákona spolupracuje.

Další otřesný případ z Ruska: Babička rozparovačka zabíjela a vařila lidi

Video  Babička rozparovačka nese hlavu v hrnci.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

gabreta ( 5. ledna 2018 22:03 )

Kluci asi míchali na půlnoční přípitek Bloody Mary alias Krvavá Marie, oblíbený koktejl namíchaný z vodky, rajčatového džusu a obvykle dalších koření. No a prostě jim došel rajčatový džus. Tak využili vlastní zdroj!!!

Monikay ( 5. ledna 2018 15:37 )

V Novgorodu je možné všechno...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání