Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Novoroční tragédie: Mariannu (†17) zabil v autě přítel (19)! Tělo své dcery na místě viděla zhroucená matka

Autor: lm - 
3. ledna 2018
17:05

Tragická novoroční nehoda na východě Slovenska si vyžádala život teprve sedmnáctileté dívky. Marianna zemřela poté, co její přítel Štefan (19) ze zatím neznámých důvodů vyjel z cesty a naboural do stromu.

Mladý pár se jel na Nový rok před sedmou hodinou večer projet ve Štefanově volkswagenu passat. K tragédii došlo na cestě mezi obcemi Hermanovce nad Topľou a Bystré. „Řidič přibližně 250 metrů před obcí Bystré z dosud nezjištěných příčin sjel s vozidlem mimo silnici ve směru své jízdy do příkopu, kde po asi 20 metrech narazil přední pravou částí auta do stromu,“ popsal nehodu policejní mluvčí Daniel Džobanik.

Náraz do stromu byl tak silný, že se auto rozpadlo na několik kusů a motor skončil desítky metrů od vraku. Nejvíce poškozená byla strana, kde seděla mladá Marianna (†17). Studentce zdravotnické školy už bohužel nedokázali pomoci ani přivolaní záchranáři. 

Dívčina matka měla zlou předtuchu a na místo se vydala. „Kamarádka stála v koloně, kterou auta kvůli nehodě nemohla projet. Volala jsem na policii a záchranku, nedostala jsem žádnou informaci. Pro špatnou předtuchu jsem sedla do auta a utíkala na místo. Viděla jsem mou Majku, ten pohled budu mít před očima do konce života,“ popsala serveru Pluska.sk matka oběti Marie (46). Na místě se potkala i s rodiči mladíka, ale nedokázala s nimi promluvit. „Možná později, když emoce opadnou,“ vysvětlila. „Zabil nám naši dceru. To je fakt a nic se na tom nezmění,“ dodal dívčin táta Marián (50).

Štefan podle informací TV Markíza po nehodě komunikoval se záchranáři. Utrpěl zlomeninu krčního obratle a lehčí otřes mozku. Léčit se bude asi 8 týdnů. Podle kamarádů osudný úsek velmi dobře znal a navíc měl zálibu v autech a motorkách, které sám opravoval. „Tuto cestu dobře znal odmala. Vyrazili od jeho domu v Bystrém vzdáleném asi 700 metrů a namířili si to do sousedních Hermanovců. Tam se otočil a vracel se zpět, ale už po pár metrech narazil do stromu. Vypadá to tak, jako by se vyhýbal zvěři nebo nějakému autu,“ řekl jeho kamarád Daniel, podle kterého ale na Nový rok večer byla mlha a mrholilo. Případem se zabývá i policie, která zahájila trestní stíhání pro usmrcení. 

FraMar1967 ( 9. února 2018 18:56 )

,,,a vieš,že bola krásna!....ale ty so svojim kuracím mozgom to nepochopíš a ani nevidiš,,,,

FraMar1967 ( 9. února 2018 18:54 )

jasne a ty rovno do blazinca ,lebo tam patriš...

marusha ( 9. února 2018 10:03 )

Prečo? Pretože u vas v čechách nepoznáte čo znamená krásna...máte tam samé šeredy

DWEI ( 3. ledna 2018 20:36 )

anisamri.....rozesmálo mě výstižné SNĚMOVNÍ KAŠPAR KALOUSEK

villon ( 3. ledna 2018 19:32 )

Vyjet z garáže, sešlápnout plyn na podlahu, v sousední vesnici se otočit, sešlápnout plyn na podlahu... Klasika vesnickejch bouchačů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání