Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lukáš (14) z Královéhradecka chtěl zabít kamarádku: Rysy psychopata, píše o sobě na Facebooku

Autor: dce - 
4. ledna 2018
05:00

Otřesný zločin mezi dětmi vyšetřují policisté na Královéhradecku. Čtrnáctiletý Lukáš F. zde měl mezi svátky napadnout svou sedmnáctiletou kamarádku. Když se jeho sexuálnímu obtěžování bránila, vytáhl nůž a pobodal jí. Chlapec měl v minulosti psychické problémy, na sociálních sítích o sobě dokonce píše, že má rysy psychopata!

Jak se celá věc stala, zatím není zcela jasné - policie vzhledem k věku zúčastněných odmítá sdělit podrobnosti. Podle zdrojů TV Prima a Nova šel Lukáš F. s kamarádkou 27. prosince navečer ven. Přibližně dva kilometry od Černilova na Královéhradecku měl čtrnáctiletý chlapec dívku začít obtěžovat.

Když se mu bránila, vytáhl nůž a pobodal ji v obličeji, na krku a horních končetinách. Ať už ji pak našel náhodný kolemjdoucí, či si pomoc zvládla přivolat sama, skončila v nemocnici. Měla vážná krvácivá poranění, nyní už je mimo ohrožení života.

Policie Lukáše zadržela krátce po činu a putoval rovnou do psychiatrické léčebny. Zde navíc nebyl poprvé - kvůli vážným problémům zde byl hospitalizován na konci loňského školního roku po dobu dvou měsíců. K psycholožce podle otce chodil již delší dobu, docházet měl i k sexuologovi.

O psychických problémech svědčí i jeho zvláštní příspěvky na sociálních sítích. Přibližně před měsícem zveřejnil podivné přiznání.

„Už nemůžu dál, každý ráno přemýšlím nad životem, spaluju to jak židy, už nemám sílu na to se smát, v krvi decilitry lásky, rysy psychopata, písničky nahlas, neprosím o pomoc a nechci bejt mezi váma.“

Kvůli nízkému věku ovšem Lukáš neskončí za mřížemi, je ale pravděpodobné, že bude umístěn do detenčního ústavu.

Hajli ( 24. července 2018 13:17 )

Hele není to žádnej trotl

Hajli ( 24. července 2018 13:14 )

 Takže já toho kluka znám. Je to hodný kluk a že má psychické problémy to nepopírám. Ale on s tím bojuje. Snaží se... Tyto média jsou jak supi

agfor ( 4. ledna 2018 12:34 )

Parchanti by měli být trestně zodpovědní už od 10 let, zvlášť ti přičmoudlí a ne jim v 15 letech dávat průkazy ZTP, na které nemají nárok ani 90ti letí a lékařema zmrzačení bílí důchodci.

kajineknahrad ( 4. ledna 2018 09:48 )

Čtrnáctiletý zločinec - prostě vychovaný za vlád ČSSD.

flora ( 4. ledna 2018 09:36 )

Ta 17letá bude mít asi taky dobrou genetickou výbavu, když si za kamaráda zvolí tohohle 14letého trotla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání