Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dojemné video ochránců zvířat: Těmto pejskům jsme letos pomohli, pomozte i vy, vyzývají

Autor: dce - 
27. prosince 2017
13:50

Ochránci zvířat každý rok pomohou stovkám zvířat, bez nich by podél silnic leželi sražení psi a po ulicích by se toulaly nemocné kočky. Jejich práce je nekonečná a jen málokdo ji skutečně ocení. Podívejte se na dojemné video některých případů sdružení Psí život.

"V roce 2017 jsme pomohli téměř šesti stovkám psů a koček. Dokázali jsme to pouze díky podpoře našich dárců. Zapojte se do pomoci i Vy a pošlete zvířatům finanční pomoc," vyzývají ochránci zvířat ze sdružení Psí život, kteří jako jediná organizace pomáhají zvířatům, která patří lidem bez domova.

Pravidelně pořádají očkovací i kastrační akce, kontrolují zdravotní stav zvířat a pomáhají těm nemocným a zraněným. Bez příspěvků to ovšem nezvládnou. Pomoci jim můžete i vy na jejich webových stránkách.

V dojemném videu ochránci z Psího života pak rekapitulovali poslední rok své práce. Pomohli Chillimu, kterého postřelil strážník městské policie, protože byl prý agresivní. Psa čekala 10 měsíců dlouhá rekonvalescence včetně několika operací. "Na místo byla kvůli střelbě povolána i státní policie, která vše dvě hodiny sepisovala a probíhalo šetření… a Chilly tu ležel, krvácel a pomalu umíral, ale policie to vůbec neřešila!!! Pak odjela a nechala psa svému osudu…"

V seznamu najdeme i sražené kočičky nebo psy z romských osad. Pejsek Brit ochrnutý po srážce s autem se letos stal maskotem organizace.

bibijana ( 28. prosince 2017 10:03 )

hahapch:

hejpockej ( 28. prosince 2017 04:39 )

k cemu je nasemu narodu odpad clovek jako Bystrozraky... bez nej by bylo lip, usetrili by jsme, a nenasvinil by nam dikuze

hejpockej ( 28. prosince 2017 04:36 )

lidi jsou premnozeny.. horsi nez krysy.. zabrali jsme celou planetu a bude hur..

hejpockej ( 28. prosince 2017 04:33 )

kolik lidi nasrali do hajzlu, staci se podivat na verejny zachody, nebo k ciganum pred barak... kolik jsme toho znicili, zaplavili nasima odpadkama celou planetu, coz je nic proti zviratum, ty prdavko smradlava...

hejpockej ( 28. prosince 2017 04:30 )

a proc jedno zvire ma mit lepsi zachazeni nez druhe? Copak clovek neni zvire? Lidi jsou vopice, a jako zvirata jsme si vsichni rovny... cim jsme my opolidi tak specialni, ze si myslime, ze jsme lepsi? Ze mame mozek? K cemu? Nicime co se da, a chovame se hur nez dobytek, sereme, prdime, smrdime, mr*dame s kdekym, zabijime, vrazdime deti, zavidime...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání