Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smutný konec záhadné nehody ve vlaku: Mladík (†21) na Štědrý den zemřel!

Video se připravuje ...
Autor: ČTK ljš - 
24. prosince 2017
12:03

Obrovská tragédie na Štědrý den! Mladý muž, který v sobotu mezi Rudolticemi a Třebovicemi vypadl za podivných okolností z vlaku, dnes zemřel. Při pádu si poranil hlavu, vlak mu amputoval nohy. Policie dál šetří, co se stalo.

Jednadvacetiletý mladík stál na stupátku vlaku a spatřil ho svědek, který jel ve vlaku po vedlejší koleji. Spekuluje se, že mohl naskakovat za jízdy do vlaku, nebo se s ním otevřely dveře.

Mladík pak spadl do kolejiště a utrpěl velmi vážná zranění, vrtulník ho přepravil do nemocnice v Hradci Králové, kde následně zemřel.

„Nemůžeme nyní s určitostí říct, co se stalo, musí se to svědeckými výpověďmi potvrdit, což bude trvat několik dní nebo týdnů. Uvidíme, zda kolegové případ odloží, nebo obviní nějakou osobu, která by za to mohla být zodpovědná,“ dodala policejní mluvčí Lenka Vilímková.

pohlavnenakazenajusa ( 24. prosince 2017 23:28 )

Tak mluví pouze ti, co volí soudruha Zemana

lunatic ( 24. prosince 2017 18:33 )

Ano,já to i takto pochopil ... a záměrně jsem to pojal provokativně,když jsem přívlastek "normální" vztáhl k sociálnímu statusu a nikoliv ke způsobu stání ať již v jakékoliv části vagónu,nebo i vlakové soupravy

lunatic ( 24. prosince 2017 17:12 )

Ale dotyčný byl dozajista taktéž normální - dokládá to skutečnost,že cestoval vlakem a nikoliv limuzínou s osobním řidičem

lunatic ( 24. prosince 2017 16:33 )

Případ ano,nohy lze však ještě použít

lunatic ( 24. prosince 2017 15:49 )

Hrozné ;doufám,že alespoň ty nohy nějak použijí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání