Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragická nehoda tři dny před Vánoci: Majitel fotbalového klubu přišel o synovce (†22)

Autor: ljš - 
22. prosince 2017
10:50

Vracel se z noční směny, domů už ale Juraj H. (†22) nedojel. Na slovenské dálnici ze zatím neznámých příčin ztratil kontrolu nad vozidlem a narazil do betonové nádrže. Oplakává ho rodina i fotbalový klub jeho strýce.

K tragické nehodě došlo ve čtvrtek krátce po sedmé hodině ráno na rovném a přehledném úseku mezi Ilavou a Dubnicí nad Váhom. "Řidič z doposud nezjištěných příčin vyjel mimo cestu, kde narazil do betonové retenční nádrže na dešťovou vodu," uvedl pro slovenský deník Nový Čas policejní mluvčí Pavel Kudlička. Místo neštěstí se nachází jen několik desítek metrů před výjezdem z dálnice a není chráněné svodidly.

Juraj, který je synovcem majitele úspěšného slovenského fotbalového klubu Borčice Antonína Fabuše, bohužel utrpěl devastující zranění a neměl šanci přežít. Truchlí pro něj celá rodina, včetně jeho sestřiček, které prý nade všechno miloval. Rodičům musel poskytnout pomoc policejní psycholog.

Zdrcení jsou i obyvatelé Borčíc. "Nemůžu tomu uvěřit, byl to takový dobrý člověk, vždy pozdravil, popovídal. To je strašná tragédie, takový mladý člověk," řekl jeden ze sousedů. "Byl slušný a pracovitý. Měl rád svoje dvě sestry, hlavně tu mladší, byla jeho miláček. Byl pořád veselý a všichni ho měli rádi. Musel asi usnout. Nemůžeme se z toho vzpamatovat," dodal jeden ze zdrcených příbuzných.

VIDEO Josef upadl po nehodě do kómatu, matka ho naučila znovu mluvit a jíst

pjotri ( 22. prosince 2017 23:10 )

No, tak to je snad jasny, ne? Po nocni, poradne slapnout na zelezo a pak si dat dvouvterinovyho slofika. To je u 22 letyho borca normalni. Jeste bych, mozna poslal nejmladsi sestrickuna gyndu, kdyz ji taaaak miloval..

antitupec ( 22. prosince 2017 19:30 )

,,Zběsilá honička v Plzni: Řidič ujel do pole a boural. Byl zdrogovaný" - titulek z dnešního tisku. Asi proto, že tady se jezdí jen předpisově. Jen na okraj, Slovácko je v ČR, ale to je na vás asi moc složité. Hlavně, že si vylijete žluč.

antitupec ( 22. prosince 2017 19:12 )

Idioti jsou a jezdí všude. Vy jste zářný příklad...

antitupec ( 22. prosince 2017 19:09 )

Nutí vás to někdo číst? Nečtěte to a hlavně nereagujte. To bude nejlepší.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání