Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragická smrt krásné Jany (†28): Hokejista Kunce řídil mercedes totálně opilý

Autor: ČTK, dce, rys - 
21. prosince 2017
14:51

Bývalý hokejista Daniel Kunce (46) z tragické nehody v Olomouci, při které zemřela Krásná Jana D. (†28), byl pod vlivem alkoholu. Potvrdily to výsledky odběrů, které má již policie k dispozici. Výši promile policie nechce sdělit s ohledem na vyšetřování. Muž, který skončil se středně těžkými zraněními v nemocnici, je podezřelý z usmrcení z nedbalosti. Dosud nebyl obviněn.

„Výsledky odběru krve máme k dispozici. Alkohol byl u řidiče potvrzen. Vzhledem k tomu, že se jedná o důkazní prostředek probíhajícího trestního řízení, nebudeme k hladině alkoholu sdělovat žádné bližší informace,“ uvedla krajská policejní mluvčí Irena Urbánková. Podle našeho důvěryhodného zdroje měl v krvi 2,7 promile alkoholu. 

Nehoda se stala v noci na 8. prosince ve Wolkerově ulici. Řidič osobního auta Mercedes Daniel Kunce, který jel ve směru do města, narazil do sloupu. Auto po nárazu začalo hořet, hasit ho pomáhal kolemjedoucí řidič. Náraz byl velmi silný, trosky byly rozmetány po okolí.

VIDEO: Smrt krásné Jany z mercedesu smrti zlomila Láďu Křížka (54): Hokejista zabil vizážistku Kreysonu!

Video  Smrt krásné Jany z mercedesu smrti zlomila Láďu Křížka (54): Hokejista zabil vizážistku Kreysonu!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Svědci na sociální síti popsali, že se řidič před nehodou řítil ulicí vysokou rychlostí. „Vyžádali jsme si znalecké zkoumání jak z oboru silniční dopravy, tak i znalecký posudek ke zkoumání technického stavu vozidla. Jejich výsledky zatím nemáme k dispozici, vypracování může trvat v řádu několika týdnů,“ doplnila policejní mluvčí. Dodala, že škoda byla předběžně odhadnuta na 3 000 000 korun. Řidič skončil v olomoucké fakultní nemocnici, měl otřes mozku a poraněný hrudník.

VIDEO: Krásná Jana z hokejistova mercedesu smrti: Byla přítelkyní rozvedeného otce Štiky!

Video  Krásná Jana z hokejistova mercedesu smrti: Byla přítelkyní rozvedeného otce Štiky!  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání