Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Smutný konec pátrání po ztracených psech z Volárny: Arga našli zabitého

Autor: dce - 
21. prosince 2017
07:57

Tragicky dopadlo pátrání po ztraceném Argovi z Volárny. Sama majitelka Petra ho našla mrtvého jen pár kilometrů od domova. Podle všeho ho zabil divočák. Fenku Lety ovšem rodina hledá dál. Pomoci může každý z vás!

Při středečním pátrání po svých psech narazila paní Petra na smutný obrázek. Šedo-bílý pejsek, částečně přikrytý sněhem, ležel v lese u obce Sány, která je jen pár kilometrů od Volárny, kde pohřešovaní pejsci s rodinou žili.

„Arga zabil divočák. Nabral ho do slabin,“ uvedla paní Petra. Na místě podle ní musel ležet minimálně dva týdny vzhledem ke stupni rozkladu těla.

Béžová fenka Lety je ovšem dál nezvěstná a rodina prosí každého, kdo má čas, aby jim pomohl s pátráním. Venku se teploty pohybují pod nulou a pro krátkosrstého psa, kterým americký staford je, je to velmi nebezpečné.

„Ve čtvrtek v osm ráno pátrací akce po Letynce. Sraz v obci Sány u fotbalového hřiště. Prosím, potřebuju opravdu hodně lidí, nic nesmíme přehlédnout,“ prosí Petra. Pomoc nabízí lidé z celé republiky, plánují stovky kilometrů dlouhou cestu, aby pátrali po milovaném mazlíčkovi. Pomozte také!

Zahlédli jste v okolí Volárny či Sánů psa podobného Lety? Ozvěte se majitelce na telefonní číslo 603 248 270.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání