Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Byl jednou jeden anděl, který dokázal pomoct každému: Dojemný vzkaz kamaráda krásné Jany, která zemřela v autě hokejisty

Autor: ljš - 
19. prosince 2017
20:09

Stala ses andělem, kterým jsi byla pro nás! To vzkázal v dojemném videu nejlepší kamarád do nebe krásné Janě (†28), která před týdnem zemřela v autě bývalého hokejisty Daniela Kunce (46). V úterý odpoledne se s ní její blízcí naposledy rozloučí.

K tragické nehodě v centru Olomouce došlo v pátek 8. prosince po půlnoci. V troskách luxusního mercedesu, který ve velké rychlosti narazil do betonového sloupu, zemřela i mladá kosmetička Jana. Bývalý hokejista Daniel Kunce, který seděl za volantem, utrpěl otřes mozku a poranění hrudníku.

Za dívkou teď truchlí nejen její rodina, ale také obrovské množství jejích přátel. Její nejlepší kamarád Pavel pro ně sestavil vzpomínkové video z fotografií, které opatřil dojemným textem.

"Byl jednou jeden anděl, který dokázal pomoct každému. A pokud ani rada nepomohla, tak tvůj úsměv to zachránil. Pro své přátele sis našla vždy čas. A tím, jak jsi se měnila ty, tak jsi měnila i lidi kolem sebe. Protože jde s úsměvem všechno lépe, každý chtěl s tebou trávit hodně času. Ale nejen své přátele jsi naplňovala pozitivní energií, i tvé klientky v práci a nové přátele. Každý v tobě viděl nejpozitivnějšího člověka. Já v tobě viděl svou nejlepší kamarádku, která mi změnila pohled na svět. A za to bych ti chtěl poděkovat," napsal.

K řadě fotek rozesmáté Jany obklopené přáteli, přidal i snímek děsivé nehody. "Pak se stalo něco, co nikdo nečekal. Stala ses tím andělem, kterým jsi byla pro nás. Všem nám budeš moc chybět. Vždy zůstaneš v našich srdcích," připsal k němu.

Pavel a desítky dalších kamarádů se spolu s rodinou s Janou naposledy rozloučí v úterý odpoledne v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie v Olomouci.

 

 

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání