Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásku vyhodili od policie: Zamlčela jim, že bývala dominou

Autor: dce - 
18. prosince 2017
21:11

Na krásné Kristen (31) mohli kolegové oči nechat. Jeden z těch všímavějších po nějaké době kolegyni našel na videu pro dospělé. Brunetka v latexovém oblečku poskytovala mužů sexuální uspokojení zcela neortodoxním způsobem. To se nelíbilo nadřízeným a vyhodili ji. Podle samotné Kristen ale za vyhazovem stojí něco jiného…

Kristen Hymen z New Jersey v USA byla nucena skončit ve svém zaměstnání u policie, protože bývala dominou a tuto informaci zamlčela při nástupu. Tak zní oficiální verze k věci. Kristen ale tvrdí, že bylo vše jinak…

O videích, která jako domina natočila mezi lety 2008 a 2012, se začalo na stanici povídat už letos v dubnu. V červnu jí nadřízení měli nabídnout, že v práci může zůstat, pokud projde psychologickým testem. Obávali se totiž, že by její „sklony“ mohly vést k použití větší než nezbytné síly a násilí.

Kristen nakonec na dohodu nepřistoupila a místo toho podala stížnost na policejního advokáta Roberta Pompliana (70). Ten, když případ převzal, ji měl údajně osahávat a líbat – Kristen ho ovšem rázně odmítla, což ho podle ní naštvalo a rozhodl se mladou ženu bez dalších průtahů vyhodit. O osudu obou bude rozhodovat soud.

Sama se hájí tak, že na videích nikdy nebyla nahá ani nevykonávala sexuální styk. „Byly to jen kraviny, co jsem dělala jako mladá husa,“ řekla. Podle vlastních slov nešlo o nějaké uspokojování jejích sexuálních potřeb – vše dělala jen pro peníze.

conflict88 ( 22. prosince 2018 06:58 )

zevraj krasky, ved dominy sa mrzkie ropuchy!

conflict88 ( 22. prosince 2018 06:55 )

zevraj kraska. Keby tie dominy boli aspon peknie, ale fsetko sa to mrzkie skaredie haraburdy co xichtovo vyzeraju, ako ked sa bujak vysere do syrokremu a natreu by som tu zmes havlovi na xicht aby pripominau Mursiho, no pomyliu by som si pomer sraciek so syrokremom tak, ze by som hich dau viacej od toho syrokremu. Keby som sa stau premierom SR, tym dominam co nas muzov kopu do guli by som dau tie mrzkie krivie puchnucie laby odrapit, dolamat pripadne odpilit STIHLKOU a potom som zvedavy, cim by nas kopali do tych guli!

vosavopruz ( 19. prosince 2017 14:43 )

Proletáři všech zemí, spojte se!

agfor ( 19. prosince 2017 13:35 )

Hóšové mohli být rádi, že k nim konečně přišel někdo, kdo ví, jak zacházet s vězni.

jany ( 19. prosince 2017 10:31 )

a budou fotky te krasky?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání