Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sériový vrah, který zabil i Češku Sandru: Policie hledá další těla, zatím našla čtyři

Autor: dce - 
18. prosince 2017
10:44

Brutální případ sériového vraha, který Slovensko ještě nezažilo, neotřásá pouze našimi východními sousedy, ale i Českem. Jeho obětí se totiž stala Sandra (†22) z Karviné. Policie Miroslava (38) ještě neobvinila. Podle médií se dál hledají těla případných obětí. Miroslavovi hrozí za čtyři zatím odhalené vraždy doživotí.

Miroslav vraždil údajně poprvé už v roce 2010 – právě tehdy zabil Češku Sandru (†22) z Karviné a jejího přítele Romana (†38) z Trenčína. Dalšími oběťmi se po pár letech stala Monika (†21) s dcerkou Ninou (†1,5). Všechny podle informací médií uškrtil, rozčtvrtil a těla pálil – buď v krbu, nebo v sudu na dvorku. Podle zvěstí ze sousedství jimi krmil své psy...

Fakt, že muž bez lítosti popravil rok a půl staré děvčátko, doslova šokoval i otřelé kriminalisty. Vysvětlení přinesl forenzní psycholog – podle Martina Gronského jde o člověka s rysy psychopata. „Naprosto surový, emocionální oploštění, u kterého není možné hledat žádné známky lítosti,“ řekl serveru Noviny.sk. Porucha je podle něj trvalá a náprava tak není možná.

Policii v současné době ovšem dělá problém identifikace ostatků malé Niny – ty se totiž rozložily rychleji než těla dospělých. „Ano, je i toto kvalifikačním znakem, proč dosud nemáme vzneseno obvinění za uvedené řízení, ale přichází v úvahu i jiná okolnost, o níž bych nerad mluvil,“ prozradil Peter Hraško, ředitel Národní kriminální agentury.

Policie navíc podle Novin pátrala po dalších tělech – naposledy v Novej Dubici, výsledky ale policie nezveřejnila. I nadále navíc probíhají svědecké výslechy, které by mohly odhalit polohu dalších obětí.

Monikay ( 18. prosince 2017 12:57 )

Zajímavé jak vznikají takové zrůdy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání