Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhadná smrt policisty Slavomíra (†38): Příbuzní nevěří, že šlo o sebevraždu!

Autor: rc - 
18. prosince 2017
05:40

Obrovská tragédie se odehrála na prešovském oddělení hraniční a cizinecké policie. Policistu Slavomíra (†38), otce dvou dětí, tam kolegové našli s prostřelenou hlavou! Zdrcení příbuzní nevěří, že šlo o sebevraždu.

Manželka Slavomíra Eva před deseti lety přišla při autonehodě o své rodiče a teď se musí vyrovnat se ztrátou manžela, s nímž vychovávala dvě děti Sofinku (5) a Sebastiána (12). Slavomíra, který pracoval na prešovském oddělení hraniční a cizinecké policie, našli mrtvého na záchodě na služebně.

Slavomír podle příbuzných a kolegů přitom neměl žádný důvod sáhnout si na život. Svou práci miloval a dařilo se mu i v soukromém životě. „Byl plný života, předělával starý rodinný dům. Nemusel spěchat, nic ho netlačilo, vždyť bydleli v novostavbě v bytovce. Před pár dny jsem s ním mluvil, byl úplně v pořádku, zajímal se o stavbu,“ řekl pro Plusku.sk jeho kmotr Dušan (60).

Podle kolegů Slavo přišel do práce a vyfasoval zbraň. O něco později ho našli mrtvého na záchodě. „Nebylo nic slyšet, našel ho kolega, který šel na toaletu, doslova uviděl na stěně vystřelený mozek,“ popsal hororový okamžik jeden z jeho kolegů.  

Co se osudný den stalo, je zatím záhadou. Ve čtvrtek na oddělení proběhla kontrola na alkohol, ovšem Slavo byl abstinent. Jeho rodiče nevěří, že šlo o sebevraždu. „Nikdy neuvěříme verzi o sebevraždě. On svou rodinu tak miloval, že toto by nebyl schopný udělat,“ uvedli jeho rodiče Božena a L´uboš. Týden před tragédii však Slavo navštívil lékaře. „Čekáme na závěry policejního vyšetřování, nic bližšího nevíme,“ dodal jeho kmotr Dušan.

 VIDEO: Kriminalisté dvojici chytili přímo při činu

Monikay ( 18. prosince 2017 10:50 )

Asi mají všude kamery, takže by se zjistilo, kdyby se pohyboval ve stejném místě někdo cizí. Škoda že tito lidé nenapíšou rodině nějaký dopis, vzkaz, takhle je tím trápí dvojnásob.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání