Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragický požár má další oběť: Holčičku (†3) odpojili od přístrojů

14. prosince 2017
22:17

Tragický pondělní požár rodinného domu si vyžádal další oběť. Malou Liu (†3), která v nemocnici bojovala o život, lékaři odpojili od přístrojů. V ohnivém pekle našli smrt i její sourozenci Demi (†14), Lacie (†7) a Brandon (†8).

K obrovské tragédii došlo v pondělí v pět hodin ráno v anglickém Walkdenu. Do domu, kde spala matka s pěti dětmi, někdo hodil zápalné láhve. Uniknout se podařilo jen nejstaršímu Kylovi (16), který se ještě pokoušel vrátit pro své sourozence, ale neuspěl. V ohnivém pekle našli smrt Demi (†14), Lacie (†7) a jejich bratr Brandon (†8). Maminka dětí Michelle (35) skončila ve vážném stavu v nemocnici a lékaři ji museli uvést do umělého spánku. O smrti svých milovaných dětí zatím ani netuší.

Ve středu bohužel přišla další smutná zpráva. Lia (†3), kterou hasiči z hořícího domu vynesli, prohrála v nemocnici boj o život. "Odešla pokojně. Moje překrásná vnučko, běž najít svého brášku a dvě sestřičky. Moc tě miluju," napsala na Facebooku babička Sandra.

Policie krátce po tragédii zatkla tři osoby. Jako první byli zadrženi Zac Bolland (23) a jeho přítelkyně Courtney Brierley (20). Později k nim přibyl i 25letý David Worrall. Všichni jsou obviněni ze žhářství a vraždy.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání