Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ivanu (†18) uškrtil americký boháč při swingers party plné drog, tvrdí otec

Autor: shp - 
14. prosince 2017
09:06

Kariéra nizozemské modelky Ivany Smit (†18) v Malajsii raketově stoupala vzhůru. Módní mola si už ale nepodmaní. Její život tragicky utnul pád z balkonu v 20. patře budovy v Kuala Lumpuru. Mladá kráska se účastnila soukromé swingers akce zámožného Američana. Nyní to vypadá, že ji z balkonu mohl někdo shodit.

Tělo nahé Ivany bylo nalezeno na balkonu v 6. patře. Policie ho ohledala a prohlásila, že nic nenasvědčuje tomu, že by ve smrti mladé krásky sehrál roli zločin. S tím ale nesouhlasí její otec, který viděl tělo dcery při identifikaci.

Viděl jsem modřiny na jejím krku. Jako otisky prstů. Vypadá to, že ji tam někdo chytil,“ řekl tatínek Marcel Smit nizozemským novinám Algemeen Dagblad. Ivanu na swingers party pozval zámožný Američan Alexander Amado Johnson (45) s manželkou Lunou.

Ivana měla v době smrti ve svém těle stopy po alkoholu a extázi. V době, kdy měla vypadnout z balkonu, prý Johnson spal a jeho manželka šla s dcerkou do školy. „Určitě nespadla ani neskočila,“ tvrdí otec tragicky zemřelé modelky.

Záhadou je, že v době smrti byla modelka nahá. Její oblečení se našlo v bytě manželského páru, ale spodní prádlo policie nenalezla. Krátce před smrtí poslala ještě ze swingers party selfie svému příteli. Vrátit se za ním už ale nestačila.

VIDEO: Dramatický pád ženy do Vltavy

plesatapanvickova ( 14. prosince 2017 18:37 )

A to si taťka stěžuje bo pláče? Jak si ji vychoval tak skončila 18 letá flundra

xoxo ( 14. prosince 2017 17:19 )

Proč téměř osmdesát fotek dle mého tuctový holky, která dopadla tak, jak v podstatě žila. Modelka, která v osmnácti vymetá swingers párty, nebude žádný andílek s nevinnou svatozáří. Takových na světě je víc - kdo chce víc, nemá nic

krtek. ( 14. prosince 2017 16:07 )

Blesku zase perlíš, to je fakt záhada když byla nahá na swingers party, tam se chodí asi v kožichu ne ?

europa ( 14. prosince 2017 13:51 )

Jak žila, tak taky skončila. Flundra jakási

cilek ( 14. prosince 2017 10:58 )

Vypadla z 20. patra a nalezena byla na balkoně v 6. patře. Kdo ví, na kolika párty se ještě cestou stavila

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání