Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Majitele vagíny hledá celé Česko! Ztratil ji ve zlínském trolejbusu

Autor: Jana Gogová - 
13. prosince 2017
06:00

Umělé zuby, skleněné oko či urna s popelem... I takové věci roztržití Češi ztrácí. Ve Zlíně teď mají ale úplně jinou raritu. Hledají majitele zapomenuté erotické pomůcky. Komu chybí vagína?

Jako vždy, když dojede na konečnou, prošel řidič zlínského trolejbusu Vít Stříteský (32) celý vůz. Na odložené věci je zvyklý. Tentokrát ho však hodně netradiční předmět šokoval.

„Myslel jsem, že je to nějaká výkonná svítilna, ale když jsem ji pootevřel, hleděl jsem jako zjara. V trolejbuse někdo zapomněl erotickou pomůcku, vagínu,“ usmívá se nad možná hodně netradičním zapomenutým vánočním dárkem Stříteský.

Nikomu nechybí?

Zatím se o ni nikdo nepřihlásil, většinou se tak ale v běžnějších případech stane. Lidé se přijdou zeptat, i když nevědí, zda ztracenou peněženku, mobil, klíče, nevytrousili třeba právě v MHD.

Kromě vagíny nyní hledají i majitele vyšší částky peněz. „Máme tu teď třeba tašku s peněženkou s velmi slušným čtyřmístným obnosem, někomu to může před svátky hodně chybět. Víc však nemůžeme ztracené věci přesně popsat, aby si k nám nepřišel někdo, kdo se chce snadno obohatit,“ vysvětluje ředitel Dopravní společnosti Zlín-Otrokovice Josef Kocháň.

800 nálezů

Poctivosti řidičů autobusů a trolejbusů ve Zlíně věří, nalezených předmětů je už letos kolem osmi stovek. Když si je zapomnětlivci nevyzvednou, končí na oddělení Ztrát a nálezů zlínského magistrátu. „Pak je máme v případě nezájmu tři roky ze zákona uloženy a následuje jejich aukce,“ vysvětluje Antonín Bradáč, který má nad věcmi dozor. „Jestli tu vydrží šestatřicet měsíců i tento velmi kuriózní nález, to si fakt netroufám říct,“ směje se.

villon ( 13. prosince 2017 23:08 )

Kdybi se majitel do Štědráka neozval, tak bych ji propláchnul savem a posla tomu chudákovi, co o darky somruje v sousedních státech. Poslal bich mu ji nafouklý šprcce.

vosavopruz ( 13. prosince 2017 20:51 )

Jak moh ztratit jenom vaginu a ne tašku nebo batoh v kterém byla? To asi znamená že ji v tom trolejbusu použil.

xtron ( 13. prosince 2017 20:19 )

Docela cool virál, aby se to před vánocema dobře prodávalo))

..krakonos500 ( 13. prosince 2017 17:26 )

Pokud smrdí, tak je to carmin

villon ( 13. prosince 2017 15:43 )

DNA mrrdky co zbyla vevnitř bi mohla napovědět.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání