Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ivana (†18) vypadla nahá z 20. patra: Swingers party plná drog, děsí se rodiče

Autor: shp - 
12. prosince 2017
11:05

Byla mladá, krásná a sexuchtivá. A také toužila po úspěchu. Nizozemská modelka Ivana Smit (†18) si v Malajsii užívala rozjetou kariéru začínající modelky. Tu však náhle utnula její tragická smrt. Mladá dívka vypadla za záhadných okolností zcela nahá z balkonu ve 20. patře a zabila se nárazem o balkon o 14. poschodí níže.

Policie tělo Ivany objevila na balkoně v 6. patře. Okamžitě vyloučila cizí zavinění, což vyděsilo její rodiče, kteří chtějí případ náležitě vyšetřit. „Nemůžeme uvěřit tomu, že spadla z 20. patra a skončila na 6. patře,“ prohlásil její ztrápený dědeček Fredrik Smit.

Byla tam nalezena nahá. Kde jsou její boty a spodní prádlo? Domníváme se, že v Ivanině smrti hraje roli kriminální zločin. Samozřejmě, že nevěříme verzi policie. Nedala nám fotografie nebo zprávu z místa činu. Ivanin otec kontaktoval nizozemského ambasadora a Interpol,“ dodal děda.

Jak ale postupně vyplouvá na povrch, Ivana byla pořádné kvítko. Nahá byla totiž kvůli tomu, že se účastnila soukromé swingers party. Tu pořádal americký byznysmen obchodující s krypto-měnou a jeho kazašská manželka. Ivana se prostě chtěla blýsknout před smetánkou a nebála se u toho odhalit.

Na pornovečírku přitom tekl alkohol ve velkém a k sehnání na něm byly i drogy. I když oficiální zdroje nic nezveřejnily, rodina Ivany tvrdí, že v jejím těle byly nalezeny stopy po alkoholu a extázi. Byla Ivana omámená a vypadla náhodou, nebo ji někdo strčil?

Oscar Pistorius zastřelil svou přítelkyni – modelku:

Video  Zavraždil atlet přítelkyni záměrně? Soud právě začal!  - Tomáš Polák, Reuters
Video se připravuje ...

Alice Gabriel ( 16. ledna 2020 18:13 )

Dobře ji tak !!! *** jedna ! 🤮

pikacukokot ( 5. března 2018 18:54 )

tak jej treba aspon ju stihli napumpovat s gecom ? vyjebana kurva takych je 1000+1

ki33 ( 9. února 2018 20:11 )

jany ( 12. prosince 2017 19:09 )

a kdyz clovek napise ze vypada jak fetka, tak ho smazou. a ono jo. aha

ivoadler ( 12. prosince 2017 18:57 )

Nic zlého netuše, šel jsem na pravidelnou preventivní prohlídku ke svému zubaři. Ordinuje v poklidné vilkové čtvrti. V tom mně praští do očí vývěska s nápisem Grupáč, nějaké jméno a telefon. Pod tím zvonek. Říkám si: ku rva, to ten Listopad nemohl přijít dřív? Teď už je mi to ho vno platný. Leda že bych se zúčastnil jako kompars.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání