Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kajínkovi na svobodě přituhuje: Jde po něm bývalý spoluvězeň!

Autor: dce - 
11. prosince 2017
11:02

Čeká Jiřího Kajínka brzy návrat do vězení? V pořadu FTV Prima prozradil, že policie šetří trestní oznámení, které proti němu podal jiný vězeň. Celou věc ale sám „smetl ze stolu“ se svým typickým nadhledem.

Už víc jak půl roku je Jiří Kajínek na svobodě. Koncem května dostal odsouzený vrah milost od prezidenta Miloše Zemana. Během chvíle se stal celebritou, se kterou se chce fotit snad každý druhý občan republiky. Fenoménu se věnoval i poslední díl pořadu Já, Kajínek FTV Prima.

Při besedě na Univerzitě Jana Ámose Komenského v Praze prozradil, že už ho policisté opět mají v hledáčku! „Jeden vězeň na mě podal trestní oznámení, že jsem proti němu něco řekl,“ prohlásil Kajínek na dotaz jedné ze studentek, zda se nebojí pomsty ze závisti.

„Už to řeší policie, ale to jsou takový maličkosti. To je ta závist. Oni nic neudělali proto, aby se z toho vězení dostali, a teď by chtěli všichni taky milost,“ přešel celou věc Kajínek s úsměvem a typickou nadsázkou. „Měli se snažit, že jo. Oni se nesnažej...“ dodal.

Podmínkou Kajínkova propuštění je sedmiletá zkušební doba, po kterou se Kajínek nesmí dopustit žádného trestného činu. Dodržování podmínky sice kontroluje soud, rozhodovat o případném návratu do vězení bude ale prezident.

Rapid41 ( 12. prosince 2017 08:00 )

Ale furt to hltáš viď? Názor v každé debatě. Ty jsi vášnivý čtenář blesku ty nulo.

anna1234 ( 11. prosince 2017 17:34 )

.. jak vůbec někdo může vyslovit myšlenku, že by mohl jít Kajínek na Hrad???? On je hlavně vejtaha, který se rád poslouchá. Já, já, já ... je to takový Jájínek Obdivovat kriminálníka .. ach jo

6010 ( 11. prosince 2017 16:26 )

Kdo z těch našich politiků nesešel z cesty a žádný nebyl potrestaný.A na něho si budou ukazovat prstem.Ten byl proti nim s těmi svými krádežemi úplný troškař.Myslím, že si odseděl až, až.Pro mne je to již čistý člověk.

6010 ( 11. prosince 2017 16:23 )

Kájínek na hrad? Proč né? Bylo by potřeba konečně nějakého bijce na tu svoloč.Ale musí se ještě těch 7 let počkat a pak se možná dočkáme věcí.Již se těším.On není hloupý a když něco vypráví, tak se ohromně bavím.Kam se hrabou Kraus se Šípem, Partička aj. naši rádoby baviči.Ti jsou hotoví žabaři.

jasquirrel ( 11. prosince 2017 14:30 )

zdravim..vzkaz pro nick po,,cesku buric''mate vzkaz na computeru

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání