Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hasič Jaroslav je už přes měsíc nezvěstný: Nový posun v případu!

Pohřešovaný hasič Jaroslav Čermák
Pohřešovaný hasič Jaroslav Čermák  (Autor: Policie)
Autor: lm - 
11. prosince 2017
06:03

Už více než měsíc pátrají policisté i blízcí po profesionálním hasiči Jaroslavovi Čermákovi (43) z Ústí nad Labem. Muž zmizel uprostřed noci a nejspíš se odebral po silnici do Lovosic. Policisté proto oslovili řidiče, kteří tudy v osudnou dobu projížděli, a zároveň posunuli pátrání i za hranice.

Výzva řidičům bohužel zatím žádné nové informace nepřinesla. Profesionální hasič Jaroslav Čermák zmizel úplně beze stopy. Policisté proto podle informací FTV Prima rozšířili pátrání. „Zůstává dál v celostátním pátrání a toto pátrání přesahuje hranice České republiky, kdy se pátrá v celém Schengenském prostoru,“ řekla televizi ústecká policejní mlubčí Veronika Hyšplerová.

Jaroslav Čermák odešel z domova v neděli 5. listopadu v jednu hodinu ráno. Měl na sobě pracovní šedé montérky a nesl si černý batoh. Kamery ho naposledy zachytily v Pražské ulici v Ústí nad Labem, proto policisté předpokládají, že šel pěšky po silnici na Lovosice. Kam měl namířeno, ale nikdo neví.

Den předtím se Jaroslav podle známých zúčastnil rodinné oslavy. Hasič po půlnoci vstal a řekl partnerce, že nemůže usnout a že jde do garáže. Žena zjistila, že je nezvěstný, až ráno. V garáži navíc měla objevit dopis na rozloučenou s pokyny. Po hasiči pátrá nejen policie a rodina, ale i přátelé a lidé na sociálních sítích. Zatím bohužel bezúspěšně.

Pokud o Jaroslavovi máte nějaké informace, zavolejte na policejní linku 158.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání