Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

David (†29) skočil do rány, aby zachránil přítelkyni: Drsný vzkaz střelci od přátel!

Autor: bop - 
10. prosince 2017
14:42

Slovensko v pátek zasáhla nevídaná tragédie. Známí i neznámí lidé teď oslavují Davida (†29), který položil život za svou přítelkyni, jako hrdinu. O život ho připravil opilý myslivec, který střílel přímo v hospodě a nakonec spáchal sebevraždu. Davidovi nejbližší se ale rozčilují, jak je možné, že tak narušený muž mohl mít doma hned šest střelných zbraní...

V pátek nad ránem došlo na Slovensku k nepochopitelné tragédii. Opilý myslivec Jan (†61) se po hádce se servírkou vrátil do hospody se dvěma střelnými zbraněmi a zastřelil mladého Davida (†29), který ji bránil. Servírka Nikola utrpěla průstřel hrudníku, v současnosti však není v ohrožení života. Myslivec Jan nakonec spáchal sebevraždu. 

„Nevím, co mám říct, my nic nevíme, nikdo nám nic neřekne. Jen ze zpráv se dozvídáme, co se stalo. Manželka se psychicky zhroutila,“ svěřil se Čas.sk Davidův otec. Rodinné květinářství zůstává zavřené. 

„Nikdo o něm nemůže říct křivého slova, byl to velmi hodný kluk, kamarád... Každý ho měl rád. Nikol se zblázní žalem, velmi se milovali,“ shodují se jeho kamarádi. „Jestli se chtěl zabít, měl to udělat, a ne střílet do jiných. Jak mohl mít zbraně, vždyť nebyl v pořádku,“ nechápou.  

Nikol s Davidem spolu byli tři roky a plánovali společnou budoucnost. Z té teď ale bohužel nic nebude... „Žili spolu, chtěli se vzít, ale nejdřív se plánovali osamostatnit. David byl velmi pracovitý, byl zedník. Ještě jsem mu říkal, ať tolik nepracuje,“ vzpomíná Nikolin otec, u kterého mladý pár bydlel jen pár metrů od místa činu.

Servírka Nikola schytala ošklivé zranění v oblasti hrudníku. „Prý ji nemusí ani operovat, šlo o čistý průstřel. Nevím ale, jak jí máme říct, že David nepřežil. Pořád křičela, ať zachráníme Davida...“ svěřil se otec postřelené servírky.

VIDEO: Záhadná smrt vysokoškoláka: Dávida (†25) našla s prostřelenou hlavou u nastartovaného auta.

 

Daniel Vrba ( 10. prosince 2017 17:18 )

 @Majojo - autor článku byl zřejmě u toho a utrpěl čistý průstřel kraniální oblasti hlavy. Silně to zadunělo, ale naštěstí střela nezasáhla žádný důležitý orgán, akorát má nebožák průvan v prázdné mozkovně. Zranění si nevyžádalo pracovní neschopnost, čili postižený může dál směle užívat kláves Ctrl,C a V v redakci Blesku!

majojo ( 10. prosince 2017 17:01 )

No a teď k věci, respektive k titulku: Jakpak zní ten drsný vzkaz střelci od přátel? Někdo je tu momentálně zaostalej a nevěřím, že by to byli ti přátelé, spíš to tipuji na autora článku. Jenom debil by něco vzkazoval střelci, který je evidentně mrtev.

Lucio1 ( 10. prosince 2017 16:07 )

Jak v Americe, kde jaký debil má bouchačku...

sores ( 10. prosince 2017 16:07 )

Zvláštní, nejvíce neštěstí, tragédií je vždy právě před vánoci!!! To nechápu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání