Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž srazil holčičku (†9): Místo pomoci ji zabil a její orgány prodal na černém trhu

Muž po nehodě zabil 9letou holčičku, pak prodal její orgány na černém trhu.
Muž po nehodě zabil 9letou holčičku, pak prodal její orgány na černém trhu.  (Autor: Internet)
Autor: dce - 
10. prosince 2017
09:28

Šokující případ lidského hyenismu se odehrál v Číně. Řidič dodávky zde srazil teprve 9letou dívenku, místo aby jí pomohl, ji ale odvezl pryč a zabil ji, aby nemusel platit lékařskou péči jako viník nehody. Nakonec ještě prodal její orgány na černém trhu!

Nechtěl, aby ho žalovali o peníze, tak sraženou devítiletou Tao Xiuli po nehodě naložil do náklaďáku a odvezl ji pryč. Doma nebohou holčičku pak zabil, a protože ucítil příležitost, jak vydělat snadno peníze, její orgány rozprodal na černém trhu!

Sousedé pár dní nato zalarmovali policii; rodiče tou dobou malou Tao hledali už dva dny. Policisté byli v šoku, když tělo dívenky objevili na dvoře mužova domu – většina jejích orgánů chyběla.

Taoin otec podle médií doufá, že dívčin vrah bude odsouzen k smrti.

Podobné chování ovšem v Číně není ojedinělé – řidiči poměrně často lidi zraněné při nehodách zabíjejí. Způsobeno to je i tím, že při zranění musí viník platit velké peníze jako bolestné a ošetřovné. Oproti tomu, pokuta za zabití někoho při nehodě je poměrně nízká.

jubatus ( 29. března 2018 20:19 )

No nevím za jak dlouho po smrti musí být který orgán vyjmut a skladován jistě ve speciálním prostředí...tohle vypadá na novinářskou kachnu .

..krakonos500 ( 10. prosince 2017 13:51 )

Blábol. Šofér vykuchal orgány a šel je prodávat do hospody? Rozeznal vůbec játra od ledviny a věděl, jak je vyříznout? A v čem je transportoval? V kýblu? A kdo by je z toho kýblu koupil? Jděte do (_!_) s takovými bláboly.

Desterz ( 10. prosince 2017 13:13 )

To si také říkám. Právě tímhle se kdysi argumentovalo proti tzv. "černé sanitce", což byla jedna svého času oblíbená městská legenda. Jak vidno, tak to možná tak úplně legenda nebyla...

sores ( 10. prosince 2017 12:46 )

Udělat mu to samé ale zaživa!! Na člověka musí být hodně tlustý bič jelikož od evoluce je pořád stejná zrůda a bestie. Člověk se musí neustále bát jinak bude jak do.by.te.k Chce to tresty středověku to jediné by platilo.

andorea ( 10. prosince 2017 12:11 )

K čemu je orgán odebraný nelékařem a prodávaný na černém trhu, tedy držený v bůhvíjakých nesterilních a teplotních podmínkách?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání