Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Folklorista Marián (†39) zemřel pod koly kamionu: Zůstala po něm malá dcerka

Autor: shp - 
30. listopadu 2017
19:23

Folkloristé, kteří byli jeho kolegy i kamarády, smutní. Stejně jako jeho zdrcení příbuzní. V úterý po poledni totiž vyhasl při vážné dopravní nehodě život Mariána M. († 39) z Rimavské Soboty, který byl dlouholetým členem folklórního souboru Háj.

Po oblíbeném tanečníkovi zůstala malá dcerka, kterou vychovával s manželkou Mirkou, která je též tanečnice. Policie nehodu stále vyšetřuje. Obrovská tragédie se odehrála v úterý 15. 12. na cestě R2 v katastru města Tornaľa. Marián, který pracoval ve firmě prodávající autosoučástky, se vracel domů z Plešivce.

Z přesně nezjištěných příčin přejel svým vozidlem do protisměru, kde se levou přední částí vozidla srazil s protijedoucím nákladním motorovým vozidlem Iveco s návěsem, které řídil muž (35) z Lieskovce,“ řekla Novému Času mluvčí policie Mária Faltániová. Po nárazu se auto odrazilo vpravo od svodidel a následně přes cestu vlevo do příkopu. Náklaďák po nárazu přejel vlevo mimo silnici.

Marián byl na místě mrtvý. Jeho smrt nejhůře snáší manželka a malá dcerka. Nešťastní jsou ale i členové FS Háj, kde dlouhé roky tancoval. „Byl to velmi veselý a usměvavý člověk. Je to nesmírně těžké, protože my folkloristé jsme jako jedna rodina, teď nás opustil její jeden člen. Vyhasl mladý život, odešel do nenávratna otec rodiny, je to velká tragédie,“ řekl webu zdroj z okolí folkloristů.

Podívejte se na smutné video. Tříletá dívka zemřela při autonehodě, když seděla nepřipoutaná na otcově klíně

moiaza ( 30. listopadu 2017 20:39 )

Výhoda demokracie je, že i ti největší pitomci můžou zde svobodně napsat svůj názor. Větší lidskou hyenu, než je jasana , jsem dlouho neviděl.

kravanebeska ( 30. listopadu 2017 20:11 )

Si delate srandu, ne? Tak hlavne, aby se neco takoveho nestalo vam a vasi rodine. A vidite, ja vas lituji, protoze byt hloupy musi desne bolet. Doufam.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání