Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Masakr ve firmě v Horusicích: Ukrajinci prý mlátili oběti tyčemi i výfukem

Autor: hra - 
24. listopadu 2017
15:51

Útok pětice maskovaných násilníků na rodinnou firmu v Horusicích byl veden s velkou brutalitou. Potvrdili to znalci před soudem. Dvěma mužům za to hrozí až doživotí, další tři členové gangu jsou na útěku.

Ukrajinci Róbert Simon (33) a Ivan Ivanovskyj (37) vtrhli spolu s dalšími maskovanými kumpány do malé firmy na Táborsku. Zaměstnance spoutali a surově zbili. Nejhůře na tom byl majitel firmy a jeho švagr.

„Kdyby jim nebyla poskytnuta okamžitá pomoc, zemřel by jeden v řádu desítek minut, druhý hodin,“ uvedl včera soudní lékař František Vorel. Oba muži vážným zraněním v nemocnici podlehli. Jeden už po dvou dnech na následky těžkého poranění mozku, majitel firmy po třech týdnech na plicní embolii.

Syn majitele byl zraněn těžce. Lupiči si odvezli 328 tisíc. Oba obžalovaní soudu řekli, že jeli pouze loupit a se zraněním obětí nemají nic společného. Zbývající tři členové vražedného komanda uprchli na Ukrajinu, policii se je dosud nepodařilo dopadnout.

Byl to tip

Maskovaní útočníci vtrhli s pistolí v ruce 16. září 2015 za tmy do firmy, vyrábějící náhradní díly do motorek. Do Horusic jeli najisto. Měli informaci, že tam najdou velké množství peněz. Všechny svázali a spolumajitele bili.

Mlátili jim hlavou o zem, bili je tyčemi od výfuku a na hlavu jim dali krabice z papíru. „Prosila jsem je, aby manžela pustili, že měl nedávno infarkt. On jim zase říkal, ať ostatní nechají, že jim dá peníze. Mně dali pár ran, svázali a jeden na mě mířil pistolí,“ uvedla žena, která přišla po přepadení o bratra i muže.

beruska56 ( 24. listopadu 2017 16:32 )

Všechnu tudle verbež vypakovat. Stejně tu dělají jen bordel K ničemu tu nejsou dobrý. Ať si táhnou do té své díry a neotravují tu.

ivoadler ( 24. listopadu 2017 16:21 )

Oranžoví revolucionáři z Majdanu. Ti mají natrénováno!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání