Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešované rodiče našli v autě na dně přehrady: Nehoda, nebo sebevražda?

Autor: lm - 
24. listopadu 2017
10:34

Byla to náhoda, nebo úmyslný čin? Slovenští vyšetřovatelé rozkrývají případ záhadného úmrtí manželů Renáty (†44) a Pavla (†48) nedaleko Bánovců nad Bebravou. Podle svědků mohlo jít o sebevraždu, hovoří se dokonce i o střelbě!

Policie pátrala po manželech z Bánovce nad Bebravou od středečního rána, kdy jejich zmizení nahlásily jejich dvě děti. V tu samou dobu si rybář všiml auta ve vodní nádrži u nedaleké obce Prusy a zavolal policii. Když hasiči auto z vody vytáhli, bohužel zjistili, že uvnitř se nachází právě pohřešovaní manželé. Co se jim stalo, je velkou záhadou.

„Příbuzná nebohých říkala, že před tragédií bylo slyšet hádku a dokonce i střelbu. Paní Renáta měla být předtím v Trenčíně a on jí telefonoval, že ztratil klíče od bytu i od karavanu, takže jede pro ni. Ale proč potom šli sem, netuším,“ popsal serveru Pluska.sk jeden z rybářů, který na přehradu chodí. „Možná to byl náhlý psychický zkrat, nebo nepozornost po hádce,“ zauvažoval další.

Rodina a přátelé páru ale spekulace o úmyslném činu odmítají. „Určitě to byla nešťastná náhoda. Měli krásný vztah, společné zájmy, sportovali, všude chodili spolu. Rodina byla pro ně vším. Nedávno jsem byla s nimi, bylo na nich vidět, že jsou spolu šťastní. Život by si dobrovolně nevzali už kvůli synovi a dceři, které nadevše milovali,“ řekla serveru rodinná známá.

Pavol pracoval jako automechanik a dokonce měl vlastní dílnu u mámy na zahradě. Jeho velkou vášní bylo rybaření. Renáta pracovala na sociálním úřadě, kde měla na starosti agendu hmotné nouze, náhradního výživného a sociálních dávek. Kolegové na ni vzpomínají jen v dobrém a nemůžou se z tragédie vzpamatovat. „Byla to skvělá kolegyně, skromná a pracovitá žena. Nechápeme, co se mohlo stát,“ přiznala smutně kolegyně paní Renáty.

 

moiaza ( 24. listopadu 2017 12:27 )

Lidé si nedokáži života vážit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání