Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hrůzný nález: Z vodní nádrže vytáhli auto, uvnitř byli pohřešovaní manželé

Autor: lm - 
23. listopadu 2017
11:44

K obrovské tragédii došlo v noci z úterý na středu nedaleko slovenské obce Bánovce nad Bebravou. Hasiči tu z vody vytáhli auto, v kterém našli dvě nehybná těla. Ukázalo se, že jde o pohřešované manžele Pavla (†48) a Renátu (†44), jejichž zmizení ohlásily na policii jejich děti. Co se páru stalo?

Auta ve vodní nádrži Prusy si všiml ve středu ráno místní rybář, který zavolal policii. Na místo přijeli i hasiči, kteří vůz z vody vytáhli. „Auto se nacházelo asi tři až čtyři metry od břehu, na pomoc jsme museli zavolat potápěčskou skupinu z Trenčína. Ve voze se nacházely dvě osoby,“ popsal TV JOJ velitel zásahu Milan Seben.

V autě našli smrt manželé Pavol (†48) a Renáta (†44) z nedaleké obce Bánovce nad Bebravou. Manželé byli nezvěstní od středečního rána, kdy jejich zmizení nahlásily jejich dvě děti. Pětadvacetiletá dcera a šestnáctiletý syn uvedli, že se jejich rodiče celý večer nevrátili domů.

Policisté zatím nevědí, co bylo příčinou tragické nehody. „Ohledávající lékař na místě vyloučil cizí zavinění smrti,“ uvedla policejní mluvčí Elena Antalová. Podle rybářů, kteří v okolí lovili, mělo auto poměrně vysokou rychlost. Řidič podle nich vůbec nebrzdil. Jedinou viditelnou stopou na místě tragédie byl škrábanec na stromě.

Pavol byl vášnivým rybářem, a je tak pravděpodobné, že si manželé vyrazili k vodě právě na ryby. Je také možné, že ve voze usnuli, nebo se otrávili zplodinami při přitápění a jejich vůz sjel z polní cesty do vody sám. Příčinu smrti určí až nařízená pitva.

„Byli dobrá rodina, strašně v pohodě, vždy byli na sebe všichni hodní, i ti rodiče synovi vždy všechno dali. Ještě včera byl ve škole a vše bylo v pohodě,“ řekl k tragédii spolužák syna manželského páru.

Gentleman3 ( 23. listopadu 2017 13:05 )

Uvaha...Myslim ze otravit se mohou kdyz topi v aute a auto je v garazi 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání