Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Gang nabízel homosexuálům v centru Prahy nezletilé kluky! Zájemci je vykoupili a pak odváděli do hotelů

Autor: rum - 
21. listopadu 2017
13:12

Šestičlennou skupinu lidí, kteří organizovali homosexuální prostituci, zatkli detektivové Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ). Kuplíři nabízeli mladě vypadající muže i nezletilé chlapce hlavně v Praze a »vyváželi« je i do Švýcarska.

Gang nabízel sexuální potěšení s mladými urostlými muži kromě pražských klubů například i na Ostravsku. Zájemci o sexuální hrátky museli svého vyhlédnutého favorita nejprve z klubu vyplatit. „Poté si je mohli odvést pryč, zejména do hotelů, kde mělo docházet k sexu. Část obviněných navíc měla organizovat provozování prostituce v zahraničí, konkrétně ve Švýcarsku,“ uvedl mluvčí policie Jaroslav Ibehej.

Výběr prostitutů měl jasná pravidla – mladíci ve věku 18 až 25 let, kteří ale vypadali na méně. „Nabízeni byli rovněž chlapci mladší 18 let,“ řekl Ibehej. O jejich věku přitom kuplíři moc dobře věděli…

Podle kriminalistů mělo dále docházet i k organizování bujarých mejdanů na různých místech republiky, především v hotelových pokojích. Tam kuplíři dodávali kluky a za jejich sexuální služby inkasovali od zákazníků nemalé peníze.

Hlavním organizátorem této trestné činnosti je Švýcar (52), který provozuje noční klub v centru Prahy. „Tento muž měl úkolovat další osoby, které měly rozdělenou svoji činnost. Noční klub je prezentován zejména v zahraničí a převážnou většinu klientely tvoří cizinci,“ dodal Ibehej.

Dva obviněné vzal soudce do vazby, další čtyři jsou vyšetřováni na svobodě. Hrozí jim až dvanáctileté tresty.

nazornavec ( 1. ledna 2018 10:36 )

Mrtvá reqoslava, dobrá reqoslava.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání