Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sestra mrtvého podezřelého v případu Míši Muzikářové otočila: Fotku s Otovou urnou radši smazala?

Autor: aba - 
21. listopadu 2017
18:04

Mediálně sledovaný případ ztracené školačky Míši Muzikářové (12) neutichá ani bezmála po roce od jejího zmizení. Nejdříve zmizela dívka, pak hlavní podezřelý spáchal sebevraždu a nakonec policie případ úplně odložila. Sestra Otakara, hlavního podezřelého, se na sociální síti „pochlubila“ tím, že rodina uložila urnu s jeho ostatky. Jenže fotografie byla zase rychle stažena.

Na sociální síti Facebook jsou i dlouhé měsíce po zmizení dívky skupinky, které soustřeďují lidi, kteří se o případ a o hledání školačky zajímají. A právě do takovéto skupiny vložila svůj příspěvek Irena S., sestra mrtvého Otakara S., hlavního podezřelého ze zmizení Míši Muzikářové.

Fotografie, kterou uveřejnila, zachycuje dvě urny a věnečky s nápisem vzpomínáme. Komentář „konečně“ značí, že urnu na místo uložili nedávno. V diskusi poté Irena vysvětluje, že se jedná o urnu s popelem Otakara a jeho otce a že jsou konečně spolu.

Uveřejnit takovouto fotku ve skupince, která se zaměřuje na hledání Míši, se dá považovat za kontroverzní a mnozí z diskutujících ve skupince se neváhalo ozvat a komentovat tento čin jen jako snahu o zviditelnění a naprosto nevhodný akt. Jiní ale souhlasili s presumpcí neviny a tak jim na tom nepřišlo nic špatného.

Jenže fotka, která se v pondělí objevila na sociální síti, už tam v úterý nebyla. Smazala ji tedy buď sama Irena kvůli reakcím na příspěvek, a nebo správce skupiny, který fotografii považoval za nevhodnou.

Otakar S. byl hlavním podezřelým v případu Míši Muzikářové, která se ztratila jedenáctého ledna, pravděpodobně cestou do školy. Přítel její matky byl několikrát na výslechu, než však stačila policie shromáždit dostatek důkazů k jeho případnému obvinění, spáchal ve svém bytě na Plzeňsku sebevraždu pár týdnů po zmizení dívky. Jak vyplývá z komentářů jeho sestry na internetu, urnu dostala rodina nejspíše až teď.

Video: Zpověď exmanželky Otakara S.

janasorry ( 21. listopadu 2017 21:16 )

take jsem napsala,ze on se obesil,protoze moc vedel,ze jakmile to devce najdou poznaji po DNA,ze to byl on a on moc dobre vedel,jak se chovaji k pedofilum ve vezeni..to je cela historie si myslim...urcite jste zaznamenali,ze ti pedofilove pachaji sebevrazdy jeste nez je najdou a nebo ve vezeni Samozrejme,ze jeho pribuznym se ted spatne zije s takovou nalepkou,ale oni mohli zasahnou uz tehdy kdy on sexualne obtezoval od toho devcete kamaradku,muselo jim byt jasne ze ma pedofilni sklony,meli ho dat nekam do ustavu na leceni a holcina tady mohla byt...a ta jeji ,,matka''tak o te si myslim take sve PS.. sorry v mem minulem prispevku ..preklep samozrejme melo byt babicka zije v Rusku

janasorry ( 21. listopadu 2017 21:06 )

zdravim..sport_2..ja tady psala dopoledne pod tu stejnou fotografii,ale clanek se jmenoval jinak,jak zmenili v redakci ten nazev,tak se ztratili nase diskuze..a bylo jich dost..ja tam prave psala o tom kruzitku a nuzkach,ze si myslim,ze ji ten chlap prevazel zivou s tim batohem v kufru a ona se chtela pomoci tech skolnich potreb dostat ven..potom ji nekam odvezl,stalo se co se stalo a on ten jeji batoh a jeji mobil odvezl domu,jako ze ty veci tam byli.V tom kufru ty dve veci byly nekde zapadnute,ze na ne neprisly u te prvni prohlidky az zrejme po dukladnejsi druhe. Take jsem psala odpoved nekomu,kdo napsal,,,ze at toho dotycneho nechame na pokoji,ze holka ma babicku v rusku,ze muze byt u ni a nebo ze slape nekde v Hamburku'' na to jsem odepsala,ze urcite za jeji ruskou babickou byli a ze poku by ji nekdo unesl cestou do skoly,tak by nebyl doma jeji skolni batoh a mobil to je cele..

citsvet ( 21. listopadu 2017 20:37 )

Místo,aby pomohli hledat pohřešované dítě,tak píšou o potvrzeném pedfilovy a možná i vrahovy.

sport_2 ( 21. listopadu 2017 19:57 )

Když mě berou teď k vyřešení kružítko a nůžky, tudy je jedna z cest k cíli. Někdo lže .

sport_2 ( 21. listopadu 2017 19:46 )

Dokaž to cajtům a zahrneme tě laiky . Nápad k mojí zprávě nemáš.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání