Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šok v případu zmizelé Míši: Ota už má konečně klid, pochlubila se sestra mrtvého podezřelého! Rozlítila tisíce lidí

Autor: aba - 
20. listopadu 2017
20:29

Za pár týdnů to bude už rok, co se z Ústí nad Labem ztratila Míša Muzikářová (12). I přes rozsáhlou pátrací akci ji policie nenašla, a dokonce se domnívá, že dívka už nežije. Otakar S., hlavní podezřelý v případu, spáchal sebevraždu, a tak je možné, že pravdu už se ani policie, ani rodina dívky nikdy nedozví. Urnu s popelem muže dostala rodina až teď a uložila ho k poslednímu odpočinku.

Otakar S. se oběsil ve svém bytě na Plzeňsku ani ne měsíc po zmizení Míši Muzikářové. Ta se podle všeho ztratila jedenáctého ledna cestou do školy a policisté po ní začali pátrat poté, co nedorazila po vyučování domů. Hlavním podezřelým byl právě partner matky Míši, Otakar S. Toho policie vyslýchala, dokonce i na detektoru lži, výsledky ale byly neprokazatelné, protože si muž vzal prášky na uklidnění.

Otakar měl být už jednou obviněn z obtěžování nezletilé dívky, kamarádky Míši, kterou měl vozit v autě a nabízet jí peníze za sex. Policie se tedy soustředila na jeho osobu. „Pan S. spáchal sebevraždu a nám se do té doby nepodařilo získat dostatek důkazů, abychom ho obvinili,“ uvedli kriminalisté na tiskové konferenci. Ani bezmála rok po zmizení dívky ale policie neví, kde Míšu hledat, a případ odložila.

Rodina teď uveřejnila na internetu fotku urny s popelem Otakara S. s popisem „konečně“. Fotku zveřejnila Otakarova sestra Irena ve facebookové skupině, která se zaměřuje právě na případ ztracené Míši, a fotografie, která zachycuje dvě urny a dva věnce s fotografiemi, si vysloužila smíšené reakce.

„Je tam otec a syn, konečně jsou spolu, jak si to brácha přál... Dalo to hodně úsilí, ale konečně jsou u sebe... To je podstatné,“ vysvětluje Irena pod fotkou. Někteří si ale myslí, že je to nevhodné. „Místo abyste ho jako příbuzní nechali v klidu odpočívat, tak ho sem zas ‚vylepíte‘, jako byste nevěděli, co bude následovat,“ nechápe komentující Klára. „Nemístný pokus o to, jak se zviditelnit,“ přidává se komentující Pavla. Svou podporu si ale Irena našla a někteří uživatelé brání Otakara s tím, že nebyl za nic odsouzený.

Podle komentářů také vypadá, že rodina měla problém urnu s popelem svého příbuzného vůbec dostat. „Trvalo to hodně dlouho a moc starostí, když nám vůbec nechtěli urnu vydat... Ale teď už je vše v pořádku a je konečně u svého otce, kterého miloval ze všech nejvíc, a to je podstatné.“ Problémem byl nejspíš fakt, že urnu si měla vyzvednout manželka. Na dotaz, co tedy trvalo tak dlouho, už Irena jen vyhýbavě odpovídá, že to bylo složité.

Video z pátrání po ztracené Míše. Ve službě byli i potápěči:

Video  Nové video z pátrání po ztracené Míše. Ve službě jsou i potápěči.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Marie Sadilkova ( 15. ledna 2018 15:02 )

on má klid ale co rodina Míši ta klid nemá

nazornavec ( 4. ledna 2018 23:38 )

Vždyť je co oslavovat. Už se smaží v pekle.

jirsbe ( 21. listopadu 2017 22:21 )

to jakoze ji ota prodal hmmm mam pocit nevypadal na to ale nejspis vymyslel plan jak se zbavit svedka na kterem nejakou pachal trstnou cinnost a potreboval k tomu evu

jirsbe ( 21. listopadu 2017 22:01 )

tady nejsme v soudni sini aby se to bralo tak ze nekdo odsuzuje a nema dukazy ani na policii aby se to bralo jako obvinovani jak vis ze aktovka zustala doma nekde se o tom pise

jirsbe ( 21. listopadu 2017 21:18 )

MOHLA MIT OBOJI NE a zmizela s batohem aktovka zustala doma proc by to jinak uvadeli co s ni zmizelo ze kdyz ji popisovali jak vypada co mela na sobe atd a i to jak by to vypadalo verze ze zmizela na ceste do skoly to jakoze sla bez uceni

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání