Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kajínek o homosexuálním sexu ve vězení: Spoluvězni skončili na JIP

Autor: dce - 
21. listopadu 2017
10:43

Kajínek byl po 23 let ve vězení odříznut od společnosti. S vyhlídkou trestu na doživotí mu nezbývalo než se upnout k návštěvám rodiny a přátel. V pořadu televize Prima Já, Kajínek odhalil i ty nejintimnější kouty života za mřížemi.

Podle Kajínka mají vězni tři možnosti, jak naplnit své sexuální touhy: masturbace, homosexuální styky a povolené speciální návštěvy.

Jednou v noci ve věznici ve Valdicích ho vzbudilo, jak na pryčně vedle něj souložili dva chlapi, Kajínek se jich zeptal, jestli to myslí vážně, a už to jelo. Jeden z nich po Kajínkovi vystartoval, což si dnes už omilostněný vrah nenechal líbit a oba muže zbil. Ti pak skončili na JIP a on s nimi měl další rok problémy.

Fotogalerie Kajínek: Dojemné setkání se sestrou 130 fotografií

„To bylo vězení, kde tyhlety homosexuální hrátky probíhaly úplně běžně a veřejně. Tam se za to nestyděli, dělaly se tam i svatby, takový... prostě šílený věci,“ prozradil Kajínek.

„Dokonce sem viděl bachaře, kterej dával vězňům drogy, aby je mohl šukat sám.“

Kajínek sám o sobě ale hovoří jako o heterosexuálovi. A tak byl prakticky odkázán k tomu, aby čekal na povolení nestandardní návštěvy. Vězeň je ve speciální cele bez kontroly se svou návštěvou, taková návštěva trvá i pět hodin. „Tam může docházet k sexu,“ vysvětlil.

Jenom na Borech na takovou návštěvu čekal deset let, ačkoliv mu ji místní ředitel neustále sliboval. „23 let já jsem byl odkázán na masturbaci,“ dodal.

ararat ( 8. ledna 2018 08:03 )

už bylo snad dost Kajínka,už nemusí tím živit lidi,je venku ať pracuje a váží si svobody.

tonyka ( 21. listopadu 2017 23:41 )

nicnezpravda:Co Ty můžeš vědět,chlapče....

tonyka ( 21. listopadu 2017 23:37 )

draco17:Jenom aby si nebyl buzerant Ty,Ty pitomče maminčinej,,,,!!!

tonyka ( 21. listopadu 2017 23:35 )

spania:Je to kousek,nevím který další by našel odvahu k tomu,jak utekl z Mírova,podle toho dokumenu o něm,kde popisoval jak to všechno provedl,ti sprosťáci,co si nevidí do huby,co ho tady napadají,s těch by to nedokázal ani jeden!!!!

tonyka ( 21. listopadu 2017 23:24 )

repelos:Konečně jsem narazil na normálního rozumného člověka s rozumným názorem na věc,děkuji...už se mě protiví číst názory mladých smradů,pitomců s prázdnou makovicí a vzděláním na úrovni pomocné školy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání