Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šéfredaktor z rozhlasu spáchal sebevraždu: Oběsil se na lávce v Praze

Šéf Rádia Junior Petr Zettner tragicky zemřel.
Šéf Rádia Junior Petr Zettner tragicky zemřel.  (Autor: Český rozhlas)
Autor: dce - 
20. listopadu 2017
12:44

Smrt Petra Zettnera (†40) byla pro mnohé velkým šokem. Mladý šéfredaktor rozhlasové stanice Radio Junior zahynul velmi náhle. Podle informací zdroje Blesk.cz šlo o sebevraždu. Případ vyšetřuje policie.

Smrt Petra Zettnera byla pro všechny velmi nečekaná. Mladý muž se teprve letos v září stal šéfredaktorem dětské stanice Českého rozhlasu, kde se mu podle jeho kolegů dařilo a práce ho bavila. 

Něco bylo ale v jeho životě špatně - v noci na neděli si totiž Petr sáhl na život. Podle našeho zdroje se oběsil na lávce vedoucí pod Radotínským mostem v Praze. Jeho tělo objevili svědci v neděli ráno.

"Případ prošetřujeme, nic ovšem nenasvědčuje něčemu podezřelému. Dosud provedeným vyšetřování se nepotvrdilo zavinění cizí osobou a věc tedy vyšetřujeme jako sebevraždu," řekl Blesk.cz policejní mluvčí Tomáš Hulan.

V případu nebyla nařízena ani soudní pitva, verze sebevraždy se tedy skutečně zdá jako nejpravděpodobnější. Petr Zettner po sobě údajně zanechal i dopis na rozloučenou.

Petrova smrt zasáhla všechny jeho blízké, včetně kolegů. Nad úmrtím mladého muže ale smutní i široká veřejnost. "Dcera u Rádia Junior usíná! To je nám moc líto," napsala paní Adéla.

nicnezpravda ( 20. listopadu 2017 21:39 )

z fotky je znát že byl gay a depresivní..to někdy stačí ke smrti..bez léčby..

jany ( 20. listopadu 2017 19:09 )

planovat a pak se na to vykaslat, br

jany ( 20. listopadu 2017 19:07 )

no a vcera jste tu zrusili diskusi, kdyz jsem racionalne podotkla, ze by se melo napsat, jak ted yumrel kdyz s epo nas chce abychom na nej mysleli. ze se leda vyroji spekulace, protoze kdzy s enapise tragicka smrt, a neuvede s etreba ze ho prejela tra,vaj, tak s espekulujevrazda, sebevrazda, pomsta zhrzeneho milence, drogy?

ukvi ( 20. listopadu 2017 18:43 )

někdo by rád žil a nemůže... někdo může žít a nechce ...

agfor ( 20. listopadu 2017 17:44 )

To sice pravda, ale někteří si stále říkají "Ručičky nebojte se, pracovat nebudete."

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání