Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zemřel Charles Manson: Mluvčí popsala smrt bestie, která vyřízla těhotné herečce dítě z břicha

20. listopadu 2017
06:58

Už se smaží v pekle! Sériový vrah Charles Manson (†83) v neděli zemřel. Informoval o tom jako první server Washington Post. Před týdnem musel být náhle hospitalizován. Nejznámější americký zločinec si ve vězení odpykával doživotní trest.

Mluvčí kalifornského nápravného zařízení Krissi Khokhobashvili řekla deníku Washington Post, že Manson zemřel přirozeně. V posledních letech měl četné zdravotní problémy a v lednu musel být dokonce hospitalizován kvůli krvácení do gastrointestinálního traktu. Podle zdrojů z jeho okolí "byla jeho smrt jen otázkou času".

Muž byl hlavou organizace zvané Rodina. Podle policie zorganizoval koncem 60. let vraždy nejméně sedmi lidí, včetně známé herečky Sharon Tate, která byla manželkou režiséra Romana Polanského. Když ji Mansonovi přisluhovači zavraždili, byla v osmém měsíci těhotenství. Vrazi jí před smrtí uřízli ňadro a do těhotenského břicha ji vyřezali písmeno X. Následně jí vyňali plod z těla a pohřbili ji s ním v náručí.

Brutální vrah a manipulátor dostal za sérii vražd trest smrti. Zachránila ho ale změna kalifornské legislativy a trest mu byl nakonec změněn na doživotí. Zabiják měl i nadále řadu obdivovatelů, zejména žen. 

..krakonos500 ( 20. listopadu 2017 23:01 )

Kajínek je jen slabý odvar tohoto hrdiny. Tomto by náš soudruh prezident udělil minimálně řád bílého lva.

Beth ( 20. listopadu 2017 14:58 )

 Tohle mi hlava nebere... nez neco napisete overte si pravdu... Charles nikdy nikoho nezabil (jen postrelil jednoho chlapa... ten ale prezil)... alespon piste pravdu

yokky ( 20. listopadu 2017 13:47 )

mate to to popletene,,,,,,,,a strasite lidi ,nic nevyrezal......kdkyz chcete psat ,tak piste aspon pravdu.........😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

SwjetSteenoo ( 20. listopadu 2017 13:30 )

R.I.P. - Přeji pozůstalým uprímnou soustrast. Byl to můj nejoblíbenější zpěvák / herec, jeho písničky / filmy jsem miloval. Byl to úžasný člověk, škoda že odešel tak mlád. --- Komuže to ripujeme dneska, nějak už se v tom ztrácím, ale což, vono je to jedno, hlavně si poplakat než bude padla, večer to budou vědět chlapi v hospodě, kdo na to hodil bobka.

Brnooo ( 20. listopadu 2017 10:18 )

To je zbytečné, psala jsem to už ke článku minulý týden. Stejně jako já nevyřízli plod ani neuřízli ňadro. Ještě se tu do mě opřeli, že je to jedno

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání