Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Právnička lila nadřízené do pití projímadlo: Do vězení odmítá nastoupit

Autor: ank - 
16. listopadu 2017
21:30

Věra Kubíčková, která byla odsouzena ke třem letům ve vězení za trávení své nadřízené, odmítá nastoupit do vazby. Nevyzvedla si už dvě výzvy u soudu a riskuje tedy, že ji k výkonu samotného trestu bude muset dopravit policie. Informoval o tom iDnes.cz.

Věra Kubíčková dlouhou dobu trávila svoji nadřízenou. Do vody jí trvale přimíchávala projímadlo Laxygal. Nadřízená Zuzana, která je o 15 let mladší, si trvale stěžovala na velké bolesti břicha. Z důvodu jejího podezření, že jí někdo něco přidává do pití, byly nainstalovány bezpečnostní kamery, díky kterým byla Věra odhalena. 

Obžalovaná byla odsouzena na tři roky a kromě trestu uložil soud Kubíčkové, aby svou někdejší nadřízenou odškodnila více než jedním milionem korun. Kubíčkové byly doručeny již dvě výzvy k nástupu do výkonu trestu, druhá s lhůtou ihned. Ty si ale nevyzvedla, a tak se vrátily zpátky k soudu. Redakci iDNES.cz to potvrdila soudkyně Jana Miklová z Obvodního soudu pro Prahu 7. Nyní riskuje, že bude do věznice dovedena policií.

Obžalovaná se u soudu obhajovala takto: „Pracuji 29 roků jako právnička, nikdy jsem se ničeho zlého nedopustila. Pracuji výtečně, odvádím výsledky a lidem pomáhám, nedokážu si představit, že bych ve svém věku nastoupila do vězení." 

Psychiatrové ohodnotili Kubíčkovou jako pasivně agresivní osobu s histriónskou poruchou osobnosti, která byla dlouhodobě frustrovaná v pracovním i osobním životě. Jako pravděpodobný motiv jejího činu byla žárlivost na povýšení Zuzany.

VIDEO: Tahle matka MRCHA chtěla otrávit dceru Fridexem!

Video  Tahle matka MRCHA chtěla otrávit dceru Fridexem!  - David Vaníček, Vladimíra Hrádská, FTV Prima
Video se připravuje ...

ellenic ( 17. listopadu 2017 08:32 )

Právnička, ale mimo zákon, to tedy máme u nás elitu . Sebrala bych jí titul, do vězení nechat dopravit eskortou a zákaz výkonu profese právníka. To není ženská, to je hyena , která se ničeho neštítí.

harm10 ( 17. listopadu 2017 08:26 )

Já mám takový dojem,že být právníkem,je být bohem,ať jseš jaký chceš.Viděli jste rozsudky soudů,buď jsou to pitomci a nemají ani ponětí o právu,neboť každý soud končí odvoláním a zmírněním trestu.Najít slutečně dobrého právníka,je obrovský problém,vlastně neřešitelný.Za peníze je osvobozen každý-Jak je možné,že každý gauner má právníka a někdo nemá ani na nováčka v justici???

rada42 ( 17. listopadu 2017 07:03 )

Zákeřná hyena - přidat 2 roky navíc...

alfasamec ( 16. listopadu 2017 22:51 )

Z toho bych se po.ral

kiwi65 ( 16. listopadu 2017 22:45 )

 Tři roky a více než mega za projímadlo.Slušná ukázka fungování naší justice.To by asi náš rádoby šéfkuchař musel dostat za svoje výtvory trest smrti zastřelením za úsvitu....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání