Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka (†35) po smrti syna (†8) spáchala sebevraždu: Vyčítala si, že ho nezachránila

16. listopadu 2017
19:51

Po tragické smrti syna (†8) si vyčítala, že ho nezvládla zachránit a vzala si také život. Oddaná matka Kelly Carter (†35) se oběsila jen dva týdny poté, co její syn Lucas zemřel při požáru domu.

K tragickému požáru došlo loni 29. října kolem sedmé večer v anglickém Cheshire. Když na místo přijeli hasiči, našli Kelly s vážnými popáleniny před domem. Její syn Lucas zůstal v ložnici a matce se nepodařilo ho dostat ven. Vynesli ho až hasiči a oba byli následně převezeni do nemocnice. Osmiletý chlapec ale přes veškerou snahu lékařů následujícího rána vydechl naposledy.

Kelly byla 9. listopadu propuštěna z nemocnice, smrt syna ji ale velmi trápila. "Nemohla si odpustit a nechtěla tu být bez něho. On byl celý její svět, byl jejím největším úspěchem," popsala nejlepší kamarádka Sarah Blakey u vyšetřovacího stání, které se nyní konalo.

Sarah s ní byla i osudného dne. Kelly popíjela brandy a požádala ji o prášky na bolest. Kamarádka se jí svěřila, že přemýšlí o sebevraždě, ale až po pohřbu syna, který byl naplánován na 18. listopadu. Sarah s ní byla až do noci, než se vrátil její partner Adam.

"Sarah odešla kolem jedenácté večer a já šel rovnou do postele. Kelly pořád koukala na televizi. Sešel jsem dolů v pět ráno a ona spala na sedačce. Probudil jsem ji a řekl jí, aby šla do postele a odešel jsem zase spát. V 9:36 jsem šel dolů a na posledním schodu jsem ji uviděl," popsal Adam vyšetřovatelům.

Žalem zdrcená Kelly se oběsila na zábradlí schodiště, jen čtyři dny před pohřbem milovaného syna. Vyšetřovací komise neshledala na jejím úmrtí nic podezřelého, ani žádné známky cizího zavinění. Příčina požáru v domě, kde rodina bydlela jen půl roku, zatím nebyla zveřejněna.

nika70 ( 17. listopadu 2017 00:54 )

Já tu maminku chápu. Sama mám nemocnou dceru a mnohokrát jsem přemýšlela, jak bych to udělala, kdyby se něco stalo. Mám jen ji a ona je můj smysl života. Takže paní už je teď dobře, už se netrápí.

blesk_z_cisteho_nebe ( 17. listopadu 2017 00:34 )

Samozřejmě? Nesuďte, když jste nikdy mateřskou lásku nepocítila. Je to úplně něco jiného, než jakákoliv jiná láska.

clarabella ( 16. listopadu 2017 22:16 )

@jany Kdybyste děti měla pochopila byste ji. Mateřska láska je pro nerodiče nepochopitelná.

jany ( 16. listopadu 2017 22:01 )

jako ze bych se picla kdyby umrelo? bohuzel mi deti enbyly doprany ze zdravotnich duvodu, ale zrovna ted resime umrti v rodine, teta je velice znicena z nahle smrti syna, ale samozrejme se nesebevrazdi

clarabella ( 16. listopadu 2017 21:39 )

 @jany mate děti?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání