Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Najdu si tě, ty ku*vo! Reportérka vypátrala organizátora nelegálních psích zápasů, střílel na ni

Autor: štš - 
15. listopadu 2017
18:08

Investigativní reportáž přerostla v kauzu, která začíná hýbat celým Slovenskem. Reportérka Markízy Kristína Kövešová (34) se dostala na stopu psích zápasů a vlastník farmy, kde jsou jejich nebozí aktéři údajně drženi, na ni začal střílet!

Kövešovou zavedla reportáž o nechutném zakázaném »sportu« až na farmu v Dolních Orešanech poblíž Trnavy. Její majitel Jan je podle sousedů hlavním organizátorem psích zápasů, které má pořádat spolu se skupinkou Srbů.

Kulky hvízdaly u hlavy

Ač oficiálně chová 10 psů, reportérka jich na pozemku našla asi 50. „Byli uvázaní na řetězech, strčení v sudech, zabarikádovaní dřevěnými paletami. Další jsem slyšela štěkat z budovy,“ líčí s tím, že se Jana zeptala, co je na psích zápasech pravdy.

„V tu chvíli po nás začal střílet. Nejspíš ze vzduchovky, každopádně kulky mi létaly těsně u hlavy. Potom po nás házel dělobuchy a nadával. Křičel: Najdu si tě, ty kur*o. Nakonec, když nasedl do dodávky a projížděl kolem nás, namířil zbraň přímo na mě,“ šokuje pohledná brunetka, která kontaktovala policii.

Ta dle mluvčí zahájila trestní stíhání pro nebezpečné vyhrožování a zanedbání péče o zvíře. „V této souvislosti byl jeden muž zadržen a umístěn do cely předběžného zadržení,“ dodala zástupkyně policie.

A reportérka? Ta se prý i přes výhrůžky bude dál pídit po pravdě o zápasech, při nichž umírají nevinní pejsci. „Zastrašování nepomůže, za dobro a spravedlnost je třeba bojovat,“ vzkázala odvážná mladá dáma.

0707 ( 23. listopadu 2017 09:08 )

Paní reportérky si velmi vážím! Proboha a už ty pejsky někdo zachránil, nemůžou přece takto trpět...Bože vy lidské zrůdy pochcípejte! A Srbové ti mají málo války a utrpení doma? To musí dělat svinstva na Slovensku? Takové lidské smetí je třeba zprovodit ze světa, dělají jen zlo sračky hnusné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Analgranny ( 22. listopadu 2017 22:50 )

Dlabanec .... proč se tak rozčiluješ, je to jen trocha povyražení

Analgranny ( 22. listopadu 2017 12:50 )

 Neřikejte mi že ty čokly odvezli, na co teď mám jako vsázet ? Fakt naho*no tahle doba, ani trochu zábavy nám nedopřejou ...

vasek711 ( 16. listopadu 2017 05:04 )

ty bastardy privazat na jeho farme ke sloupum, a nasledovne tam hned hodit poradnou bombu...jako deterent.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání