Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Václav obviněný ze zneužívání 14leté Nicol v Kambodži: První společné foto

Autor: dce - 
10. listopadu 2017
11:21

Případ Čecha zatčeného v Kambodži kvůli zneužívání nezletilé dívenky otřásl Českem. Václav P. (46) podle přátel ovšem dívenku, které říkají Nicol (14), v žádném případě nezneužíval. Dívce i její matce, které obě trpí AIDS, pomáhal zlepšit kvalitu života. Na sociálních sítích se objevila první fotka Václava, zvaného Wendi, s malou Nicol.

Čtrnáctiletá Nicol se na fotografiích tváří šťastně a spokojeně. Podle Oty V. vzal Václav ji i její maminku na okružní výlet po Kambodži. Jel s nimi i slovenský kamarád Lubo. Všichni se shodují na jednom – Václav se o obě ženy dobře staral a pro Nicol byl otcem, kterého neměla.

Podle nich se ale Václav něčím znelíbil jinému českému občanovi, který ho nahlásil humanitární organizaci APLE. Ta nejprve prohledala Václavův byt, později z domu odvedla i Nicol, kterou několik hodin vyslýchali bez přítomnosti policie. Později se prý pokusili uplatit Nicolinu matku, když se to nepodařilo, vyhrožovali jí vězením.

Policie později Václava zadržela kvůli obvinění, které měla vznést Nicolina matka. „Wendimu následně policejní vyšetřovatel sdělil, že za udáním stojí matka dívky, které si prý dcera stěžovala, že ji Wendi pohlavně zneužívá, a proto se matka obrátila na policii a neziskovou organizaci APLE,“ popsal případ Ota.

Nyní je Václav v kambodžském vězení a jeho přátelé dělají co mohou, aby ho dostali ven. Věří, že veškerá obvinění jsou falešná. Zřídili mu rovněž účet, kam mohou lidé posílat finanční pomoc – aby se za Wendim do vězení vůbec dostali a mohli mu dát aspoň karimatku, aby nespal na holé betonové zemi, je potřeba rozdávat úplatky všem kolem.

Snaží se ale zachránit i samotnou Nicol, ta je totiž stále v péči organizace APLE, která ji odmítla vydat zpět matce. Její osud je neznámý…

erikcom ( 10. listopadu 2017 17:23 )

na uplaceni?? no tak doufam ze to nekdo preposle na kambodžské velvyslamectví že chcete uplacet

montevideo ( 10. listopadu 2017 15:42 )

Sbírku na úplatky? To myslí vážně?

montevideo ( 10. listopadu 2017 15:26 )

"Případ Čecha zatčeného v Kambodži kvůli zneužívání nezletilé dívenky otřásl Českem." Kým otřásl ? Já jsem žádný otřes nezaznamenala.

djaba ( 10. listopadu 2017 13:39 )

 Většina čecháčků by v Kambodži nevěděla kam jet a jak .Natož vymyslet okružní jízdu . Z "královských" platů v Česku by jistě nebyl problém vše financovat .No , asi se pletu .

defakto ( 10. listopadu 2017 13:03 )

... pedofilové z celého Česka spojte se a udělějte si zbírku sami !!! ... z čeho vlastně žije Václav , když může dlouhodobě žít v Kambodži a ještě se "stará" o nějakou holku a její matku ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání