Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Násilník uvěznil ženu, se kterou se poznal přes seznamku: Za 6 let mu porodila 4 děti

Muž ženu věznil dlouhých 6 let, mezitím s ním zplodila čtyři děti.
Muž ženu věznil dlouhých 6 let, mezitím s ním zplodila čtyři děti.  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: lm - 
10. listopadu 2017
12:00

Na internetové seznamce hledala lásku na celý život, místo toho ale našla nepředstavitelné utrpení. Násilník ženu zajal a šest let ji držel ve svém bytě jako svou sexuální otrokyni a hlava nehlava ji mlátil, a to i před jejich čtyřmi dětmi, které se jim narodily.

K hrůznému případu došlo v ruském městě Puškino nedaleko Moskvy. Pár se potkal na internetové seznamce pro tatarské muslimy. Oficiálně se sice nevzali, podle ženy ale podstoupili náboženský sňatek. Rinat Biljanov poté ženu uvěznil v tmavém bytě se zabarikádovanými okny a dlouhých šest let ji zneužíval jako svou sexuální otrokyni.

Během té doby se jim narodily čtyři děti, ani to ale násilníkovi nezabránilo, aby ženu trýznil. Před očima jejich potomků ji krutě bil a dokonce syny nabádal, aby dělali to samé, až vyrostou. „Našemu synovi řekl: ‚Až vyrosteš, musíš ji takto bít, svými pěstmi a kopat do ní, protože je velmi špatná‘,“ prozradila médiím týraná žena.

Žena i s dětmi byla neustále zamčená doma. „Moje nejmladší dcera byla venku jen jednou v životě,“ uvedla. „Šest let jsem trpěla. Bil mě a děti to viděly. Kopal do mě, mlátil mě tyčí. Jednou ji o mě dokonce přerazil,“ popsala hrůzy.

Ženě se podařilo dovolat pomoci až tento týden. Dostala se k telefonu a zavolala policii, která ji následně přijela vysvobodit. Matka s dětmi skončily v azylovém domě. Podle lékařů její potomci neumí pořádně mluvit a trpí „vývojovými problémy“. Násilník skončil v policejní cele, hrozí mu až sedm let.

sores ( 10. listopadu 2017 13:56 )

7 let???? To ať jde soudce do ryti! Chlap je be.st.ie podčlověk, v USA by dostal min.50let nebo smrt!! V trestání zločinů je USA velmi spravedlivá a odškodné za újmu, také dostávají lidé milionové

mirkazam ( 10. listopadu 2017 12:33 )

Tak myslím,že 7 let pro takovou sviňi,je proklatě málo...zavřít do sklepa,a ufiknout mu ptáka...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání